DomovIgroteka tojeto

igroteka-tojeto

Igroteka TojeTo je izposojevalnica družabnih in namiznih iger. Na voljo imamo pester in raznolik izbor iger, ki jih lahko za dva tedna vzamete domov in preizkusite s prijatelji.

Za to možnost smo se odločili iz dveh razlogov. Prvi je, da igre niso ravno poceni in vsak bi se rad pred nakupom prepričal, da mu je igra v resnici všeč in da ne bo le obležala v predalu. V primeru, da se odločite za nakup igre ob njenem vračilu, je izposoja brezplačna. Drugi razlog pa je, da bi vam radi omogočili igranje in preizkušanje različnih iger, tudi če jih nimate namena kupiti.

Celoten seznam iger skupaj z ceno izposoje, ki so na voljo, lahko vidite tukaj. Pred prvo izposojo vam svetujemo, da si preberete postopek izposoje in pogoje izposoje.

Novost!  Sedaj imate možnost plačila letne članarine, ki vam omogoča eno leto brezplačne izposoje ter omejeno kavcijo, ki jo morate pustiti ob izposoji.

Vse igre iz izposojevalnice so na voljo tudi v naši spletni trgovini posvečeni izključno družabnim igram www.druzabne-igre.si

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo tudi preko telefona in elektronske pošte.

Deli s prijatelji: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+
MENI