DomovNoviceTojeTa knjiga želja

Kategorija: Novice

Komentiranje izključeno

V naši trgovini na Gallusovem nabrežju ter v obeh spletnih trgovinah (tojeto.info in druzabne-igre.si) lahko najdete cel koš idej za darila svojim bližnjim, prijateljem in znancem. Zmeraj se potrudimo in skupaj najdemo nekaj pravega. Ampak to kot naše zveste stranke, redni obiskovalci in dobri poznavalci naše ponudbe že gotovo veste.

Kaj pa storiti v primeru, ko ste obdarovanci vi in si resnično ne želite še ene pižame, treh novih okraskov, ki se bodo prašili na policah, vrednostnega bona za neznane storitve ali še ene knjige, ki bi si jo sicer izposodili v knjižnici?

Kot obdarovanci bi se zelo razveselili zapletene sestavljanke, ki vam bo »kravžljala« možgane, nove družabne igre, s katero se bo zabavala vsa družba, ali frizbija, za katerim se bo skupaj z vami podil še vaš najboljši prijatelj. Zagotovo ste vsaj katero od naštetih stvari kdaj že sami podarili, podarjene pa niste dobili še nikoli. Razlogi za to so včasih prav smešni, npr. da vsi domnevajo, da če imate doma že 5 sestavljank in ste še 3 dodatne podarili, si novih gotovo ne želite… ali še huje, vaši bogati zbirki družabnih iger si nihče ne upa dodati kot darilo kakšne nove igre, saj lahko dobite kakšno, ki jo že imate ali pa tako, ki vam kot poznavalcu (morda) ne bo všeč….

Naša knjiga želja vam ponuja rešitev. Vanjo lahko natančno zapišete, kateri izdelek (ali več teh) si želite, čisto po tihem to omenite potencialnim darovalcem (verjemite, veseli bodo, da si jim ne bo treba razbijati glave z vprašanjem, kaj podariti tokrat), mi v TojeTo pa poskrbimo, da bo izbrano pravo darilo in da ne boste slučajno dobili dveh enakih…

Praktični napotki:

  • Vaše želje lahko kadarkoli osebno zapišete v TojeTo knjigo, ki se nahaja v trgovini na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, skupaj z vašim imenom in priimkom ter naslovom. Pri tem bomo skupaj preverili, da so izdelki na voljo.
  • Sicer nam lahko tudi pišete na e-naslov tojeto@igriv.si in bomo vaše želje v knjigo zapisali mi.
  • V primeru, da bo nekdo za vas kupil katerega od označenih izdelkov, bomo to zabeležili, vam pa v nobenem primeru tega ne bomo izdali.

Deli s prijatelji: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+
MENI