Alien Artifacts

Alien Artifacts je družabna igra raziskovanja vesolja in razvijanja lastne rase, ki je posebna zato, ker ponuja 4X izkušnjo (explore, expand, exploit, exterminate – raziskuj, razširi, izkoristi, iztrebi) v eni uri igranja. Igranje poteka s kartami surovin in napredka, od katerih vsaka ponuja dve možnosti, kombiniranje z njimi pa ponuja mnoge različnih poti do zmage.

2 - 5

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

39,90  29,90 

Na zalogi

Alien Artifacts je družabna igra raziskovanja vesolja, tehnološkega napredka in plenjenja nezemeljskih ras, ki se igra s karticami. Na svoji potezi izberete dve izmed treh kartic surovin, ki jih držite v rokah in jih izkoristite za eno izmed možnih akcij: gradnja ladij, razvoj tehnologije, odkrivanje novih planetov ali trgovanje. Vsaka izmed kartic ponuja dve možni surovini, toda izberete lahko le eno. Z novimi ladjami, ki jih zgradite, napadate nezemljane in jim ukradete njihove dragocene predmete, ki prinašajo ogromne bonuse, s tehnološkimi napredki pa prejmete dostop do novih akcij in bonusov. Odkrivanje planetov prinaša dostop do novih surovin. Tudi vse kartice razvoja imajo dve plati, odločite se lahko, da jih igrate na strani logistike (kartica vam prinaša ugodnosti vsako potezo) ali pa na strani operacije (ugodnosti in točke zmage, ki jih prejmete takoj). Operacije lahko s pametnim igranjem uporabite tudi večkrat. Zmagovalec postane igralec z največ točkami.

Zanimiva taktična igra s karticami in razmeroma preprostimi pravili (vsekakor gre znotraj žanra 4X iger za eno bolj preprostih namiznic), ki se odigra v privlačnem času okrog ene ure. Priporočamo jo igralcem, ki želijo izkušnjo iger kot sta Twilight Imperium 4 in Eclipse prenesti v igro, bolj primerno za povprečnega igralca.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Marcin Senior Ropka, Viola Kijowska

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice: Alien Artifacts

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00