Assault of the Giants

Assault of the Giants je igra postavljena v svet Dungeons & Dragons. V njej igralci vodijo vojske velikanov, s katerimi napadajo vasi in mesta, ter se borijo proti ostalim igralcem.

3 - 6

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

94,90 

Na zalogi

Assault of the Giants je igra tipa “modelov na zemljevidu” (dudes-on-a-map), ki je osnovana na zgodbi iz D&D dogodivščine Storm King’s Thunder. V njej prevzamete eno izmed velikanskih ras (gričevnati velikani, kamniti velikani, ledeni velikani, ognjeni velikani, nevihtni velikani), ki ima vsaka svoj cilj. Kamniti velikani iščejo izgubljenega vladarja, kralja Hekatona. Oblačni velikani iščejo starodaven zmajski zaklad in gričevnati velikani iščejo izobilje hrane, s katerim nahranijo svojega požrešnega šefa, Chief Guha. Vsebina vključuje 12 miniaturic velikanov in tri velikanske Giantslayerje. Igranje poteka tako, da uporabljate osem kartic akcij, s katerimi se premikate iz regije v regijo, gradite nove enote, pustošite zemljo, v kateri se nahajate, ključno pa je napadanje. Napadate s pomočjo 7 kock z različnimi simboli – vaš cilj je, da izločite nasprotnikove enote, saj s tem dobite točke. S premikanjem po zemljevidu, pa sprožate dogodke, s katerimi se morate spopasti. Igralci lahko med sabo tudi trgujete s surovinami ali igrate kartice čarovnij, s katerimi povzročate večje premike.

Assault of the Giants priporočamo ljubiteljem iger tipa Risk, Blood Rage in Inis, sploh če ste navdušenci nad fantazijskimi svetovi ali celo konkretno nad Dungeons and Dragons zgodbami.

 

 

Leto

2017

Avtor

Andrew Parks

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

WizKids Games

Število igralcev

3 – 6

Čas igranja

60 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Metanje kock, Različne moči igralcev, Trgovanje, Usklajevanje kartic v roki, Zasedanje ozemlja

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice 214: Assault of the Giants

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00