Aya

V tej nevsakdanji sodelovalni igri podiranja domin se boste odpravili po svetu Aye – boginje vode. Potovali boste po rekah in različnih terenih, srečevali živali in poskušali zajeti najboljše fotografije – vse to pa bo potekalo v bitki s časom!

2 - 5

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

28,90 

Izdelka žal ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Odpravite se na rafting po brzicah skrivnostne pokrajine. Iz gladine reke lahko opazujete naravo v vsej svoji naravni lepoti in odkrivate vse njene zaklade. Morda se že za naslednjim rečnim okljukom skriva čudovit pelikan ali pa smešna opica, kdo ve?

Kako se igra?

V igri boste pokončno postavljali domine s podobami reke na različnih področjih. Na koncu igre se podre prvo domino, ki ob pravilni postavitvi podre naslednjo domino in le ta naslednjo in tako dalje. Domine predstavljajo nepretrgan tok vode, po kateri teče pot, ki jo opravljate. Vaš cilj je, da raziščete čimveč različnih pokrajin, da pri tem srečate čim več živali in da se vrnete z najboljšimi fotografijami (nekatere domine so posebne in imajo narisane znak fotoaparata). Na koncu igre se točkuje vse domine, ki ste jih uspeli podreti in ki so pristale na pravilnih področjih – pri tem sodelujete kot ekipa in ne igrate drug proti drugemu! Vse to pa je časovno omejeno s tremi krogi po 10 minut.

V čem je čar?

Priljubljeno postavljanje in podiranje domin je postalo s to igro še bolj zabavno! Zares inovativna igra, ki nima prave primerjave.

Komu je namenjena?

Odlična družinska igra – priporočena je za otroke nad 8 let, vendar smo mnenja, da se lahko v njej preizkusijo tudi nekoliko mlajši. Izvrstna za vse, ki želijo napeto igro, ki poteka pod časovnim pritiskom, a se morate kljub temu spraviti v zen stanje, da boste lahko mirno postavljali domine.

Zakaj jo imamo tako radi?

Aya je čudovito narisana, ilustracije narave so naravnost fantastične!

GremoŠeEno* kriterij:

Igra traja natanko tri kroge po 10 minut, kar proti koncu ustvari ravno prav napeto ozračje časovnega pritiska. Je fantastična igra za otroke, saj je bo konec preden se je bodo naveličali.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Act in games

Leto

2015

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 5

Čas igranja

30 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

AYA Review – with Tom Vasel


Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

AYA Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00