Azul: Summer Pavilion

Azul: Summer Pavillion je tretja v seriji iger Azul. V igro vnaša nekaj zanimivih novosti. 2-4 igralci bodo dobre pol ure nabirali raznobarvne ploščice in jih vnašali na svoje igralne plošče ter s tem pridobivali točke.

2 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

42,90 

Na zalogi

So tudi vaši dnevi v poletnem paviljonu dolgočasni in sivi? Ali tudi vas grabi depresija, ko v svojem poletnem paviljonu srkate koktejl in vam služinčad masira noge? Ne bojte se, imamo rešitev! Azul: Summer Pavillion bo vaš paviljon oblekel v pisane in živahne barve! Konec depresije in dolgčasa, končno bo življenje bogatašev spet živahno in zabavno!

V Azul: Summer Pavillion boste igralci pred podobno nalogo, kot v preostalih dveh igrah iz te serije, tako da ne pričakujte kakšnih tektonskih sprememb. Osnovna ideja ostaja enaka – igralci izbirate ploščice in jih vstavljate v svojo igralno ploščo. V tem primeru so ploščice romboidne oblike, z vstavljanje na različna polja v svojem paviljonu pa boste morali plačati še določeno število dodatnih ploščic enake barve. Če boste s svojimi ploščicami popolnoma obdali nagradna polja, boste… no, nagrajeni. Z dodatnimi ploščicami. Ploščice za vse! Poleg tega lahko do 4 ploščice prenesete med krogi, že vnaprej pa je znano, katera barva ploščic je v kateri rundi divje oz. “joker”. To igralcem omogoča, da igranje splanirajo tudi malce vnaprej in morda že to rundo kopičijo ploščice, ki bodo divje prihodnjo rundo.

Novincem v svetu družabnih iger priporočamo preprostejšo različico, originalni Azul. Zahtevnejši igralci pa boste posegli po Summer Pavillion, če imate radi planiranje vnaprej, ali pa po Stained Glass of Sintra, če želite imeti vsako igro drugačno.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Michael Kiesling

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Azul: Summer Pavilion Review – with Tom Vasel & Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku