Bears vs Babies

Roar! Napeta igra bitke med ljubkimi pošastmi in vojsko zlobnih dojenčkov. Bears vs Babies je drugi hit avtorjev igre Exploding Kittens in pride zapakirana v kosmati, medvedji škatlici.

2 - 5

Število igralcev

15 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

39,90 

Na zalogi

Šifra: BGBEABAB Kategorija: Oznaki: ,

Bears vs. Babies je napeta igra obračunavanja proti vojski zlobnih dojenčkov, ki so napadli svet. V teh izjemnih razmerah je vaša edina rešitev, da sestavite pošasti, sestavljene iz delov telesa različnih bitij, ter jih pošljete v napad proti malim, plešastim brezzobcem. Na potezi povlečete nekaj kartic – če so med njimi dojenčki, jih takoj priložite vojski dojenčkov na mizi. Če pa ste povlekli dele pošasti, jih lahko pridružite svoji frankensteinovski kreaciji in tako povečate svojo himero. Kadarkoli se lahko odločite za napad na dojenčke – pri tem pa je trik, da izberete pravi trenutek, ko so ostali igralci za mizo šibki, vi pa močni. Kljub temu, da se skupaj borite proti četi malih ljudi v plenicah, želite na koncu igre vseeno zmagati in postati največji heroj tega nenavadnega spopada!

Odlična igra s kartami – napeta in kratka, s preprostimi pravili. Igrate jo lahko enako dobro v dvoje, kot tudi z največjim številom igralcev (5). Odlikuje jo odbit humor in nore ilustracije avtorjev, ki so med drugim zasnovali tudi spletni strip Oatmeal. Spravljena je v kosmatinski škatlici, ki jo lahko med igranjem božate.

Priporočamo, da si ogledate še dodatek NSFW, v katerem dobite dodatne, posebej pohujšljive kartice, v paketu pa prejmete tudi kondom z napisom “Use this or the babies win.” (“Uporabite ga, ali pa bodo otroci zmagali.”)

Leto

2017

Avtor

Elan Lee, Matthew Inman

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Priporočena starost

7 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izpadanje igralcev, Take That, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku