Before There Were Stars…

V igri Before There Were Stars… postanete pripovedovalec zgodbe o tem, kako je nastalo življenje, glede na pleme, ki mu pripadate. Nekoliko drugačna družinska igra, ki spodbuja domiselnost in vas iz poteze v potezo preseneča – zaradi presenetljivo izvirnih zgodb, ki jih sestavijo vaši soigralci.

3 - 6

Število igralcev

45 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

34,90 

Na zalogi

Šifra: BGBEFTHE Kategorija: Oznake: , ,

Skozi celoten razvoj človeštva, so ljudje zrli v nebo polno zvezd, ki so jih navdihovale z zgodbami in odgovori o začetku časa in življenja.

V igri Before There Were Stars… postanete pripovedovalec zgodbe o izvoru svojega plemena. V vsakem krogu, ki predstavlja eno poglavje zgodbe, vržete kocke in na podlagi meta izberete zvezdne konstalacije, ki predstavljajo ključne sestavine vaše zgodbe. Tako v prvem poglavju o začetku časa, npr. povlečete karti ogrlice in lune. Na potezi v približno 30 sekundah ali minuti poveste legendo o tem, kako se je začel naš obstoj.

Primer ogrlice in lune: “Najprej je bila tema, ki je predstavljala večni spokoj velikega Očeta in Matere. Tišino in spokoj je zmotil Oče, ki je želel osrečiti Mater in ji podeliti čudovito ogrlico, ki bi okrasila njeno večno podobo. Vsaka perla na ogrlici je bila prav posebna in je imela svojo posebno značilnost, ki jo je veliki Oče ustvaril iz viška svoje ustvarjalne moči. Te perle so bili planeti našega osončja, ki so se napajali s toploto Materinih prsi, njenega srca in objema. Tako je počasi nastajalo življenje in na planetih otroci, ki so se kopali v milini njene ljubezni. Za njih je bila njena ljubezen tako intenzivna, da je nikoli niso mogli uzreti iz oči v oči, temveč so lahko zrli le v krajcar na nebu, obesek na Materini ogrlici, v katerem je odsevala njena svetla bistrost. To je bila luna, zrcalo, zaradi katerega otroci niso pozabili na svoj izvor, v še tako težkih časih.”

Zgodbe so lahko več vrst, tudi humorne in odbite, odvisno od pripovednega stila posameznika. Po koncu kroga, v katerem vsi igralci povedo svojo različico zgodbe, igralci izberejo en del zgodbe vsakega igralca, ki jim je bil še posebej všeč. Tako je vsak nagrajen za svojo domiselnost in pripovedovanje poteka v prijetnem, sproščenem vzdušju.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Alex Cutler, Alexander Wilkinson, Matt Fantastic

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Pripovedovanje zgodb

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku