facebook_pixel

Bella Magus

Bella Magus ni znana le kot ena najlepših čarodejk daleč naokrog, temveč tudi kot ena najbolj spretnih. Pripravila je čudovito zbirko lično izdelanih pripomočkov za izvedbo 20 različnih trikov.

35,60 

Na zalogi

Šifra: DJ09967 Kategorija: Oznaka:

Bella Magus je čarodejka, za katero se obračajo glave, kamorkoli pride. Mnogi so ji očitali, da je vir njene privlačnosti poseben urok, toda Bellini prijatelji vedo, da to ni res. V zbirki je pripravila svoje najljubše in najbolj lično oblikovane pripomočke za izvedbo 20 trikov, med katerimi najdeš trik z bajalico, čarobnim ogledalcem, škatlico skarabejev in mnogimi drugimi.

Komplet čarobnih trikov Bella Magnus je primeren za starosti od 8 do 12 let, vseh trikov pa se lahko naučimo v kratkem času. V škatli najdemo vse pripomočke in navodila za izvedbo. Prav tako vsem nadebudnim čarovnikom predlagamo, da upoštevajo naslednje napotke velikih čarovniških mojstrov:

Nekaj napotkov pred začetkom čaranja

Vadi pred ogledalom in zmeraj natančno preberi navodila za izvedbo. S skrivno kodo, ki jo spraskaš ali najdeš nekje v škatli, se podaj na www.djeco.com/magic, kjer si v videu oglej, kako se trik izvede. Nikoli ne izvajaj enakega trika dvakrat zapored, tudi če te občinstvo lepo prosi! Svoje čarovniške pripomočke in knjige imej zmeraj varno skrite med kopico drugih knjig, da bo skrivnost ohranjena in občinstvo zmeraj v napetosti.

ČAROVNIK SVOJIH TRIKOV NIKDAR NE RAZKRIJE!

Proizvajalec

Djeco

Starost

8 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bella Magus”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00