Betrayal Legacy

Betrayal Legacy združuje raziskovanje preklete hiše iz Betrayal at the House on the Hill z “legacy” elementi, ki poskrbijo, da imajo odločitve v eni igri trajne posledice v naslednjih igrah.

3 - 5

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

59,90 

Na zalogi

Betrayal Legacy je “legacy” različica družabne igre Betrayal at the House on the Hill. V njej raziskujete mračno hišo strahov in skušate opraviti misijo, še preden vas doleti zla usoda, ki preži na vas iz vsakega kota.

Za razliko od osnovne igre, v Legacy prevzamete nadzor nad celotno družino, ne zgolj nad enim samim likom. Zgodba se namreč razvije v 13 igrah (epizodah), vsaka pa vas popelje v drugo časovno obdobje med letom 1666 in 2004. Tako pred sabo spremljate razvoj vašega družinskega drevesa (prvič igrate z dedkom, drugič pa z njegovim vnukom), veliko pomembnejši pa postanejo tudi predmeti, ki pripadajo vaši družini, saj jih znate le vi dobro uporabljati in imajo za vas velik pomen. Vsaka igra vas sooči z nekoliko drugačno strašno preizkušnjo in sovpada s časovnim obdobjem, v katerem ste. Ljudi 18. stoletja se bojijo duhov, ljudje šestdesetih let prejšnjega stoletja pa nezemljanov … Zavoljo novega načina igranja so vam na voljo tudi mnoge nove akcije in igralne mehanike. Ključni poudarek pa je na razvoju zgodbe, ki poskrbi, da je vaša igra po 13 igrah povsem unikatna. Tudi po zaključku 13 iger, lahko z igranjem nadaljujete in opravljate nove preizkušnje, s katerimi se v svoji kampanji niste srečali – vsebine je veliko.

Pod igro se je podpisal Rob Davieu, idejni oče legacy iger, ki je v kampanjski način med drugim “pretopil” tudi slovito sodelovalno igro Pandemic.

Založnik

Leto

2018

Avtor

JR Honeycutt, Noah Cohen, Rob Daviau

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Izpadanje igralcev, Metanje kock, Modularna plošča, Partnerstva, Pripovedovanje zgodb, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Betrayal Legacy”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku