Black Fleet

Black Fleet je zelo zabavna in rahlo “žleht” tekmovalna igra, v kateri poveljujete ladjam na morju. Na voljo so tri vrste ladij, odločate pa se lahko med trgovanjem, ropanjem nasprotnikov in potapljanjem njihovih ladij.

3 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

29,90 

Na zalogi

V Black Fleet ste nadobuden mornar z optimističnim poslovnim načrtom, ki je očitno spil malo preveč ruma. Vaš cilj je namreč preurediti domačo vasico, za to pa potrebujete zlatnike, veliko zlatnikov. S tremi barkačami se podate na morje in ugotovite, da boste zgolj s trgovanjem težko obogateli, zato se lotite nečednih poslov … Poleg prenašanja dobrin iz enega pristanišča v drugega, kar vam prinaša denar, lahko nagajate nasprotnikom s piratiziranjem njihovih ladij (blago nato zakopljete na otokih in se kasneje vrnete ponj), lahko pa jim celo potopite ladjo in jim tako povzročite škodo, ki jih bo pahnila nazaj v ladjedelnico v domači vasi. S svojim težko prisluženim denarjem kupujete izboljšave ladij, ki vam prinesejo nove moči (npr. hitrejša plovba, streljanje z večje razdalje) in kar naenkrat vaš prvotni načrt postane izvedljiv celo v očeh največjega skeptika. Zmagovalec je tisti igralec, ki prvi zgradi pet zgradb v domačem pristanišču (vsi igralci ob začetku prejmejo enake) in prvi odplača še odkupnino za guvernerjevo hčerko. Bodite pametnejši od soigralcev in si prislužite bogastvo s pravimi premiki po morju, igranjem pravih kartic in ustvarjanjem kombinacij, ki jih nihče ne bo znal predvideti!

Black Fleet je lahkotna igra za 3-4 igralce, s čudovito izdelanimi igralnimi komponentami (miniaturice ladjic in zlatniki, s katerimi bi lahko prelisičili prodajalca v trafiki) in je idealna za nekoliko bolj “žlehntobno” zabavo, ki ne postane dolgočasna tudi ob pogostih igranjih. Ima idealen čas igranja (okrog ene ure) in je rahlo bolj poglobljena kot podobna igra Survive!

 

 

Založnik

Space Cowboys

Leto

2014

Avtor

Sebastian Bleasdale

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

3 – 4

Čas igranja

60 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Poberi in dostavi, Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Black Fleet Review - with Tom Vasel


Game Boy Geek

Video Thumbnail
Black Fleet Review - with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00