Blank

Blank je mala, nabrita družabna igra, podobna igri Uno. Njena posebnost je v tem, da se igra z vsakim igranjem nekoliko spremeni, saj zmagovalci na prazne kartice napišejo svoja pravila. Tako igra postopoma postaja povsem unikatna glede na vaše ideje in želje.

2 - 6

Število igralcev

15 min

Čas igranja

Angleška

Pravila

12,90 

Na zalogi

Šifra: BGBLANK Kategorija: Oznaka:

Blank je kratka in zabavna družabna igra, ki se igra podobno kot igra Uno (Enka). Vaš cilj je upoštevati tri osrednja pravila in postati prvi igralec, ki se znebi vseh svojih kartic. Soigralci vas lahko kadarkoli kaznujejo, če ne upoštevate katerega izmed pravil (npr. se dotaknete nosa, vsakič, ko odigrate roza kartico ali govorite zeeeeloooo počaaaasiiiii, ko odigrate kartico polža). Najbolj fantastično pri vsem skupaj pa je, da zmagovalec dobi to čast, da na prazno kartico napiše svoje lastno pravilo, ki bo veljalo ob naslednjem igranju.

Da vse skupaj ni pretežko, so v pomoč priložena navodila, ki ponujajo obilico različnih idej in predlogov. 24 praznih kartic pravil in mnogo praznih prostorov na akcijskih karticah omogoča, da si ustvarite igro povsem po lastnem okusu, ki bo pravi unikat med družabnimi igrami. Lahko jo naredite nekoliko bolj strateško (npr. ob igranju modre kartice, se lahko znebiš dveh zelenih), igrivo (ob igranju rdeče kartice zamukaj kot krava), lahko pa celo nekoliko pivsko (ob igranju modrih kartic spij požirek piva). Igri so sicer že ob začetku priložene nekatere zelo zabavne kartice, npr. končajte igro v dveh minutah, kar poskrbi, da vsi, razen igralca, ki ima trenutno najnižje število kartic, igrajo zelo, zelo hitro! Predstavljajte si, da imate takrat v igri nekoga, ki odigra kartico polža in mora vse početi zeeeeloooo pooooočaaaaasiiiii, sicer je kaznovan! Igra zelo zabavnih situacij za staro in mlado.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Henri Kermarrec

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Bower’s Game Corner

Video Thumbnail

Bower’s Game Corner: Blank Review

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blank”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00