The Blood of an Englishman

The Blood of an Englishman je družabna igra za dva igralca. Igralca prevzameta vloge Jakca, ki poskuša ukrasti vrečo z zlatom, zlato gos in harfo ter velikana, ki mu poskuša to preprečiti.

2

Število igralcev

20

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

14,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

“Fee Fi Fo Fum! Voham kri Angleža!”, je zakričal velikan, ko se je truščoma prebijal skozi vinograd. Jakec, z eno roko okrog neprecenljive ukradene harfe in z drugo, ki je oklepala fižol, je začutil mravljince, ki so prebudili čute za nevarnost. The Blood of an Englishman je igra s kartami, ki temelji na priljubljeni zgodbi o Jakcu in čudežnem fižolčku. En igralec prevzame vlogo Jakca, drugi pa velikana. Velikan mora preurejati kartice, da bi ujel Jakca, on pa skuša splesti tri linije fižolčkovih vitic, da doseže grad in ukrade vrečo zlata, zlato gos in pojočo harfo.

Igra poteka tako, da je na mizi pet vrst s kartami. Jakec iz njih vleče kartice s fižolom in zakladi, velikan pa se trudi, da bi s pravilnim razporejanjem kart v kupu ustvaril povezavo kartic, na katerih so besede Fee, Fi, Fo in Fum. Na drugi strani Jakec vleče kartice iz vrst in jih polaga predse v pravem vrstnem redu (kot si sledijo številke). Ko uspe zbrati 6 zaporednih kart v eni vitici, lahko na vrh položi zaklad. Mu bo uspelo zbrati vse tri zaklade v pravem času, še preden ga uspe velikan uloviti in zaklicati “Fee Fi Fo Fum”?

Simpatična igra s kartami za dva igralca, v kateri vsak igra nekoliko drugačno igro. Priporočamo jo kot dobro igro za dva igralca, ki je super tudi za na pot, saj je pakirana v majhni škatli. Pa veliko sreče s plezanjem, Jakec!

 

Založnik

Leto

2016

Avtor

Dan Cassar

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Sestavljanje vzorcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Game Boy Geek

Video Thumbnail
Blood of an Englishman Review with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku