Blue Moon Legends

Blue Moon Legends je fantazijska igra dvoboja s kartami, v kateri se dva igralca pomerita za prestol legendarnega mesta Modre lune. Igra vsebuje predsestavljene sete kart za igro, lahko pa tudi sestavite svojega.

2

Število igralcev

30 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

47,90 

Na zalogi

Blue Moon City je legendarno starodavno mesto, ki je bilo nekoč prestolnica sveta, mesto napredka in znanosti. Toda ti časi so mimo in starodavni kristal Psi, ki je veljal za glavni temelj vzdrževanja ravnovesja in miru je razbit na koščke. Tudi stari modri vladar je odšel in od varuhov starega reda so ostali le še trije zmaji, ki čuvajo dele razbitega kristala. Čakajo na pravega voditelja, ki mu bodo lahko zaupali težavno nalogo, da mestu povrne stari sijaj. Toda za to, se bo moral dokazati in v kaosu, ki trenutno vlada, vzpostaviti svoj red, za kar pa mora pokazati vse svoje veščine in spretnosti, predvsem v boju.

Gre za igro za dva igralca, v kateri si igralca izbereta svoja lika in njune pripadajoče kartice. Vsak lik se igra nekoliko drugače, njune kartice pa lahko oblikujete tudi po svoje in si tako ustvarite vladarja, ki povsem ustreza vašemu načinu igranja. Igralca se nato spopadeta med sabo in le eden od njiju uspe prepričati zmaje, vladarje različnih elementov, da je pravi za voditelja.

Odlična igra v stilu iger dvobojev s kartami (žanr, ki ga je navdihnil legendarni Magic: The Gathering). Prednost Blue Moon Legends je ta, da je priloženih veliko kartic in ne potrebujete dokupovati novih, poleg tega pa je tematsko in vizualno zelo lepa, z zanimivim fantazijskim ozadjem.

Založnik

Fantasy Flight Games

Leto

2014

Avtor

Reiner Knizia

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2

Čas igranja

30 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Drive Thru Review

Video Thumbnail
Blue Moon: Legends Review

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Blue Moon Legends”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00