Bora Bora

V Bora Bori na skrivnostnem otoku gradite naselja za svoje pleme, loviti ribe in pridobivate naklonjenost bogov.

2 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

42,90 

Na zalogi

V Bora Bori igralci prevzamete vlogo naseljencev na rajskem otočju Bora Bora. Na potezi imate na voljo 5-7 akcij, s katerimi lahko potujete iz otoka na otok, gradite kočice, lovite jate rib in zbirate školjke. Ločeno lahko tudi pošljete svoje ljudi v templje, kjer opravljajo daritve bogovom in upajo na njihov blagoslov. Bora Bora uporablja poseben sistem igranja, pri katerem najprej vržete tri kocke, ki določijo moč vaših akcij, nato pa jih položite na izbrane ploščice. Šestica in enica tako isto akcijo opravita s povsem drugačnim rezultatom. Vendar tudi nizke številke niso brez pomena, saj z njimi zablokirate nasprotnike, da bi vzeli isto akcijo. Bora Bora je igra mnogih prepletenih elementov, kjer skrbno usklajujete vsak element življenja vaših naseljencev, bogovi pa vam pomagajo zaobiti pravila, saj vam s svojim nasmehom poklonijo nadnaravne sposobnosti.  Ob koncu igre je zmagovalec tisti igralec, ki je uspel pridobiti največ točk, kar pomeni, da se je njegovo ljudstvo na otočju znašlo najbolje.

Bora Bora spada med kompleksnejše taktične igre. Med igranjem postajate eksponentno močnejši, zato bo načrtovanje potez in izbira prave strategije odločilnega pomena. Boro Boro priporočamo igralcem, ki so bolj naklonjeni k pogostemu igranju ene same igre z isto družbo. Prvo igranje je namreč zaradi kopice detajlov nekoliko zmedeno, kasneje pa postane ena izmed najljubših iger v kolekciji – zaradi barvite, sveže tematike in odličnega prepleta nabiranja školjk, postavljanja naselbin in posvetnega življenja.

Založnik

Alea

Leto

2013

Avtor

Stefan Feld

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

90 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Postavljanje delavcev, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail
Bora Bora Gameplay Runthrough


Drive Through Review

Video Thumbnail
Bora Bora Micro Review

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bora Bora”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00