Broom Service

V Broom Service vodite svojo dostavljalnico čarobnih napojev, vaši zaposleni pa so prijazne čarovnice, vremenske vile in druidi, ki živijo globoko v gozdu in nabirajo sestavine. Odlična igra, pri kateri morate vsako potezo izbrati karto, za katero mislite, da je vaši soigralci ne bodo – in nekoliko tvegati! Igra, ki je prejela prestižno nagrado »poznavalska igra leta 2015«.

2 - 5

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

10 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

34,90 

Na zalogi

V kraljestvu zmanjkuje čudežnih napojev, ki pomladijo, te obogatijo in nasploh prerodijo! Kakšna poslovna priložnost! Nabiraj koreninice, zelišča in sadje, da boš lahko pripravil svoje zvarke, pri vsem tem pa ti bo pomagala Drizelda, nepredvidljiva vremenska vila. Kaj kmalu bodo tvoje čarovnice švigale po nebu na svojih brzečih metlah! Izberi prave kartice, v pravem trenutku tvegaj in pometi s konkurenco!

Kako se igra?

Cilj igre je, da s pomočjo kartic čarovnic, druidov in vremenskih vil naberete sestavine za napoje in jih dostavite v gradove po vsem kraljestvu. Čarovnice uporabljate za premikanje, druide za nabiranje snovi za napoje, vremenske vile pa za odpiranje novih poti in dodatne točke. Vendar se nekatere čarovnice lahko premikajo le v določene pokrajine – gorska se dobro znajde le med visokimi vrhovi, gozna le nad krošnjami! Na svoji potezi igralci med desetimi možnimi karticami izberete tri, ki vam bodo najbolj pomagale.Ko jih igrate, ste postavljeni pred dilemo – lahko igrate varno in dobite malo surovin, ali pa tvegate in jih dobite veliko, če nihče od igralcev za vami v tistem krogu ni izbral enake kartice.

V čem je čar?

Pri Broom Service boste morali za uspešno tveganje prelisičiti svoje nasprotnike in storiti nasprotno od tega, kar mislijo, da boste storili – vendar pa oni lahko igrajo na isto karto – dobesedno! Poleg tega pa boste brzeli po zemljevidu, da boste prehiteli soigralce pri dostavljanju napojev v najbolj prestižne gradove!

Komu je namenjena?

Broom Service je izvrstna družinska igra, ki jo lahko igrajo otroci starejši od 10 let, in se odlično igra tudi v dvoje.

Zakaj jo imamo tako radi?

Čudovit zemljevid in kartice z ilustracijami, ki so po stilu zelo podobne tistim iz nemških pravljic.

GremoŠeEno* kriterij:

Broom Service traja sedem krogov, kar znaša približno 45 do 75 minut. Je odličen način za družinsko preživljanje skupnih večerov.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Alea

Leto

2015

Avtor

Alexander Pfister, Andreas Pelikan

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 5

Čas igranja

60 min

Starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Poberi in dostavi, Preizkušanje sreče, Sočasno izbiranje akcij

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/broom-service-navodila.pdf

Dice Tower

Video Thumbnail

Broom Service review – with Zee Garcia


Board Game Brawl

Video Thumbnail

Broom Service review – Board Game Brawl

Drive Through Review

Video Thumbnail

Die Burgen von Burgund Review


Starlit Citadels

Video Thumbnail

Broom Service review – Board Game Brawl

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00