Ca$h ‘n Guns: Team Spirit

Team Spirit je druga razširitev za igro Ca$h ‘n Guns. Najpomembnejša oplemenitev je ekipno igranje, ki smo ga od prve različice igre močno pogrešali. Velika dobrodošla novost so plačanci, ki vam bodo ob koncu igre nudili bonuse, zaradi česar bo igra še bolj strateška, dodane pa so tudi nekatere nove pokalice, ki zelo prijetno popestrijo igro. Poleg tega lahko Ca$h and Guns zdaj igrate tudi z devetim igralcem.

4 - 9

Število igralcev

30 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

19,90 

Na zalogi

Team Spirit je razširitev za igro Ca$h’n’Guns 2nd Edition. Za igranje potrebujete osnovno različico.

Team Spirit je odličen dodatek, ki igri doda mnoge nove elemente, ki bodo zelo razširili osnovni koncept igranja, predvsem igranje v ekipah.

Začnimo udarno, z novimi pokalicami. Puščavski vrabec je tako zastrašujoč, da z njim na nekoga pomeriš in ta mora umakniti svojo cev izpred tvojega obraza. S pištolo za onesposobitev igralca sicer ne raniš, ga pa prisiliš do tega, da vrne dve kartici plena, ki jih že ima pred sabo, zato da si jih lahko razdelite ostali igralci. Z grabežljivko lahko storiš podobno, le da igralcu neposredno ukradeš eno kartico plena. Posebej ljub pa nam je dušilec zvoka, s katerim vaše Click kartice delujejo kot Bang! kartice in obratno.

Izjemna novost je igranje v ekipah, kar bo igri dodalo sodelovalni pridih. Posebej dobro deluje z ostalimi novostmi, ki jih prinaša dodatek, sploh z elementom plačancev, ki jih med igro plačujete (odrekate se plenu, ki ste ga že priigrali), zato da vam na koncu igre prinesejo bonus. Tako bodo vsi igralci prispevali v ekipni kup, zato da bodo na koncu lahko izbrali najboljšo pomoč. Kartice plačancev so zelo močne, saj lahko krepko zmanjšajo bonus diamantov, lahko ukradejo ves plen enemu izmed umrlih igralcev, s kartico Elvisa pa lahko poročite dva igralca in njuno premoženje se bo seštelo, kar pomeni, da bosta dobila neprimerno večji bonus za kolekcijo slik, prav tako pa bosta zelo verjetno prejemnika bonusa za diamante.

Dodatna pika na i so tri nove kartice presenečenj, s katerimi lahko pretresete igro. Omenimo le kartico solzilca, s katero morajo igralci pri fazi merjenja zamižati in se potem odločati, ali bodo ostali v krogu za plen, ne da bi vedeli koliko pištol meri na njih. Dodanih pa je tudi nekaj novih figuric likov, ki simpatično popestrijo igro, sploh figurica nevarne gangsterske Mame.  Igro lahko po novem igrate tudi z devetim igralcem, za razliko od osnovne različice.

Ekipni element igre, ki je tako dobro uspeval že v prvi različici Cash’n’Guns z dodatkom Yakuza, se torej vrača. Izkušeni igralci to potezo zelo pozdravljamo in dodatek Team Spirit močno priporočamo.

Založnik

Avtor

Ludovic Maublanc

Leto

2016

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Blefiranje, Izpadanje igralcev, Sočasno izbiranje akcij, Take That

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Game Boy Geek

Video Thumbnail
Ca$h 'n Guns : Team Spirit Review with the Game Boy Geek


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.


Trenutno so zaradi močno povečanega števila paketov, ki jih dostavlja DPD, daljši dostavni roki!


Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi protikoronskih ukrepov je fizična trgovina zaprta. Možni so samo osebni prevzemi za spletna naročila.