Castle Panic (2nd edition)

Castle Panic je družinska igra, v kateri skupaj s soigralci branite grad pred napadi pošasti, preden porušijo zidove in uničijo stolpe v gradu.

39,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Castle Panic je družinska igra, v kateri skupaj s soigralci branite grad pred napadi pošasti, preden porušijo zidove in uničijo stolpe v gradu.

Ob pričetku igre postavite ploščo, na sredini katere stoji veličasten grad. Obkrožajo vas gozd, voda in gore. S soigralci stojite skupaj na vrhu stolpa in v pričakovanju opazujete obzorje, kjer se bodo pojavili troli, orki in goblini. Njihova naloga je, da popolnoma uničijo vaš grad, vaša naloga pa je, da se znebite vseh pošasti na zemljevidu. Vsak igralec ima v roki kartice, s katerimi se zoperstavi pošastim – to so pogumni bojevniki, ki imajo vsak svoj domet bojevanja. Mečevalci se lahko borijo le s pošastmi, ki so že zelo blizu gradu, lokostrelci pa streljajo na daljavo. Na svoji potezi lahko tudi zamenjate kartice, ki jih ne potrebujete – bodisi s kupčkom ali s soigralci.

Ko se spopadete s pošastjo, ji vzamete eno življenjsko točko – nekatero so bolj trdovratne, druge manj. V rokah pa imate tudi marsikatero ukano, npr. da kot past nastavite luknjo, polno katrana, kar bo ustavilo pošast na njeni poti. Vse pošasti se namreč ob koncu vaše poteze premaknejo za eno polje bližje gradu. Tudi zlobneži so polni presenečenj – tako se lahko po pokrajini kar naenkrat zakotali orjaška skala, ki ruši vse pred seboj – tudi pošasti. Med igro pa vas bodo prišli pozdravit kralji pošasti, ki s seboj pripeljejo spremstvo velike vojske. Na koncu igre delite skupno zmago, še posebej pohvaljen pa je bojevnik, ki je ustavil največ pošasti. Igro lahko igrate tudi na način, da eden od igralcev prevzame nadzor nad pošastmi in se zoperstavi ostalim.

Odlična družinska sodelovalna igra s pravili, ki so dovolj preprosta za otroke in načinom igranja, ki buri domišljijo. Zavihajte rokave, podajte se v časovni stroj in si pomagajte kot hrabri vitezi.

Založnik

Leto

2009

Avtor

Justin De Witt

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Mehanika

Metanje kock, Različne moči igralcev, Sodelovanje, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Castle Panic Review - with Tom Vasel
Castle Panic Review - with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku