Chimère

V Chimère ste čarovnik, ki se udeleži nenavadnega tekmovanja v ustvarjanju nenavadnih živalic. S kombiniranjem različnih glav, trup in repov boste ustvarili žverco, ki ji ni para v kraljestvih daleč naokrog! Odlična, barvita družinska igra.

2 - 5

Število igralcev

45 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

24,90 

Na zalogi

Šifra: BGCHI Kategorija: Oznaka:

Kralj čarobne dežele si je zaželel novo maskoto in zato išče najboljše čarovnike v deželi. Igralci boste tekmovali v ustvarjanju kimer – bitij, ki so sestavljene iz treh delov različnih živali. Svojo stvaritev morate zagovarjati pred drugimi igralci in jih prepričati, da je vaša najbolj nenavadna med vsemi. Ob tem pa morate paziti, da vaša kimera čim bolj ustreza zastavljenim pogojem. Na potezi igralci vlečejo ploščice z glavo, telesom ali repom ene izmed živali. Položijo jo na eno svojih štirih ploščic, ki predstavljajo štiri kroge v igri: pomlad, poletje, jesen in zima. Ploščico lahko podtaknete tudi drugim igralcem, toda potem upate, da bo med igro tudi vam kdo podtaknil enega izmed svojih kosov. Vsak letni čas ima svoje pogoje, ki prinesejo dodatne točke – včasih so npr. zaželjeni vrednejši in bolj nenavadni repi, drugič pa glave. Ob koncu vsakega letnega časa igralci izberejo kimero, ki se jim zdi najbolj nenavadna in jo zagovarjajo pred drugimi igralci. Nato z glasovanjem izberete najbolj nenavadno med vsemi in lastnik prejme dodatno točko. Zmagovalec je igralec, ki ima ob koncu štirih letnih časov največ točk.

Chimere je super igra, z dovolj preprostimi pravili, da jo lahko igrajo tudi otroci. Pri sestavljanju nenavadnih živali se boste dobro nasmejali čudnim kreacijam in včasih celo žrtvovali svoj kos samo zato, da ustvarite zares čudno žverco. Priporočamo jo kot dobro družinsko igro z barvitimi ilustracijami in zanimivim načinom igranja, ki kombinira sestavljanje in opisovanje svojih kreacij.

Založnik

Game Flow

Leto

2016

Število igralcev

2 – 5

Čas igranja

45 min

Starost

8 +

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/chimere-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00