Cities of Splendor

Cities of Splendor je razširitev za družabno igro Splendor, ki doda štiri različne module, s katerimi postane trgovanje z dragulji še bolj napeto. Postavljajte trgovske postojanke in trezorje, upoštevajte potrebe posameznih mest in se podajte po najboljše kamne na Orient.

2 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

28,90 

Na zalogi

Šifra: BGSPLCIT Kategorija: Oznaka:

Cities of Splendor je razširitev za družabno igro Splendor. Za igranje potrebujete osnovno različico igre.

The Cities of Splendor izjemno priljubljeni družabni igri nabiranja diamantov doda 4 nove module. Dodajate jih posamezno in med seboj niso združljivi. Igranju lahko dodate:

  • Mesta, ki zamenjajo običajne tri kartice mecenov. Na začetku igre povlečete naključne 3 od skupno 14, z njimi pa prejmete cilje, ki jih morate izpolniti za zmago, saj vam prinašajo veliko količino točk prestiža ali pa kartic razvoja.
  • Trgovske postojanke vam prinesejo dodatne bonuse, ko izpolnite pričakovanja prvega mecena, dodaten žeton, ko vzameta dva iste barve in na sploh dodajo nekaj bonbončkom vašim že tako dobrim akcijam, tako da lahko ustvarjate v svoji potezi močne kombinacije.
  • Orient doda tri kupčke kart, ki jih položite k vsaki od stopenj razvoja. Dve se v vsaki vrsti odpreta, omogočata pa dodatne posebne sposobnosti, ki ste se jih naučili pri trgovanju z dragulji na Orientu (npr. kartice z dvojnim bonusom ali joker barvami draguljev)
  • Trezorji pridejo v obliki treh utrdb, kjer varujete svoje dragulje. Ko kupite novo karto, položite svojo utrdbo na novo kartico na mizi in jo s tem rezervirate. Namesto tega lahko svoje utrdbe tudi premikate, ali pa celo umaknete utrdbo nasprotnika. Če pa se odločite postaviti vse svoje tri utrdbe na eno samo kartico, jo lahko kupite zastonj ob koncu svoje poteze! Na ta način lahko včasih kupite tudi dve karti hkrati.

Cities of Splendor je fantastičen dodatek za redne igralce igre, ki bi želeli povečati raznovrstnost možnih načinov igranja in dodali kanček novih možnosti za razvijanje strategije.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Marc André

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Double Trouble – Cities of Splendor


Game Boy Geek

Video Thumbnail

Splendor: Cities of Splendor Review with the Game Boy Geek

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cities of Splendor”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00