Co2

V igri Co2 je vsak igralec v vlogi direktorja podjetij, ki proizvajajo zeleno energijo. Vaš cilj je zadovoljevati naraščujoče potrebe po energiji, hkrati pa skrbeti, da stopnje onesnaženja ostanejo nizke.

1 - 5

Število igralcev

120 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

45,90 

Na zalogi

V 70. letih 20. stoletja so se svetovne vlade soočale s strašnim povpraševanjem po dodatni energiji in v odziv so zgradile cel kup tovarn, ki so začele onesnaževati okolje z neverjetno hitrostjo. Danes svet rešujejo podjetja, ki se specializirajo v ponujanju čistih alternativ in vi ste postavljeni v vlogo vodje enega izmed njih. Občine kar hlepijo po vaši pomoči in vam ponujajo denar – na vas pa je, kako boste to najbolj izkoristili in ob tem rešili planet. Vaš glavni cilj je, da ustavite povečevanje onesnaževanja, za to pa potrebujete strokovnjake, denar in različne surovine. Udeležujete se tudi okroglih miz, na katerih širite zavedanje o čistih virih energije, ob tem pa lahko z drugimi podjetji tudi delite svoje znanje. Začnete z različnim številom CEP-jev, ki so dovoljenja izdana s strani Združenih narodov in predstavljajo drugo glavno valuto v igri, poleg denarja. Z njimi postavljate nove, čistejše tovarne in pomagate izbranim projektom zgraditi energijsko infrastrukturo. Ob koncu igre štejejo k vašim točkam zbrani denar, CEP-ji, zelene tovarne, izzivi Združenih narodov, ki ste jih opravili, vaši lastni cilji, ki ste jih izbrali in strokovnjaki, ki ste jih zaposlili. Vse to se sešteje v vaš svetovni ugled in to je vaš končni uspeh – poleg tega, da ste rešili planet, seveda. CO2 je relativno kompleksna igra v “euro-stilu”, torej s tematiko ekonomskega razvoja in prilagajanjem vaših poslovnih taktik. Ima eno najbolj nenavadnih, toda tudi pozitivno naravnanih tematik.

Založnik

Stronghold Games

Leto

2012

Avtor

Vital Lacerda

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

1 – 5

Čas igranja

120 min

Starost

12 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Postavljanje delavcev, Zasedanje ozemlja

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail
CO2 Gameplay Runthrough


Drive Thru Review

Video Thumbnail
CO2 Review

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Co2”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00