Comanauts

Comanauts je družabna igra, ki jo igrate kot zgodbo. Vsako poglavje knjige vas sooči z drugačnim izzivom in pravili, vaš cilj pa je potovati v zavest pomembnega znanstvenika, ki leži v komi in s tem rešiti svet.

2 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

72,90  64,90 

Na zalogi

Comanatus je sodelovalna družabna igra, v kateri ne igrate na klasični igralni plošči, temveč na straneh knjige, ki pripoveduje zgodbo o profesorju Dr. Martinu Strobalu.

Slavni izumitelj je idejni oče spodletelega izuma, ki naj bi človeštvu zagotavljal čisto energijo, a zdaj grozi, da bo uničil planet. Igralci potujete v zavest doktorja, ki leži v komi, zato da bi v njej našli vzrok za napako v izumu. Pri tem se bojujete z notranjimi demoni profesorja, vsako poglavje pa predstavlja drugačen izziv.

Na začetku preberete zasnovo poglavja in specifična pravila, nato pa s svojim likom vstopite v prostor, določen za posamezno igro. Tako prek igranja posameznih epizod pridete do velikega zaključka, s katerim zaključite kampanjo. Igro nato lahko igrate ponovno, saj ponuja razcepe, ki jih lahko dodatno raziščete šele ob drugem igranju.

Comanauts spada v serijo iger Jerry Hawthorne’s Adventure Book system, založnika Plaid Hat Games. Prva igra v seriji je bila pravljična Stuffed Fables, Comanauts pa je vsebinsko bolj resna in primerna le za odrasle igralce.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Jerry Hawthorne

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

Comanauts Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku