Cthulhu: Death May Die

Cthulhu: Death May Die je slabi dve uri trajajoča sodelovalna igra za 1-5 igralcev. Ti bodo stopili v čevlje rahlo trčenih junakov, ki bodo skušali premikastiti grozljivo božanstvo iz druge galaksije, ki želi pokoriti naš svet.

1 - 5

Število igralcev

120 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

94,90 

Na zalogi

H. P. Lovecraft spada med tiste pisatelje, ki jih ogromno ljudi pozna in se srečuje z njihovimi stvaritvami, precej manj pa jih je kdaj prebralo kakšno izmed njegovih del. Za to je zaslužna tudi industrija namiznih iger, ki je na mize naših kuhinj in dnevnih sob že spravila mega uspešnice, kot so npr. Eldritch Horror, Arkham Horror, Elder Sign in Mansions of Madness. Slednji je Cthulhu: Death May Die tudi najbolj podobna.

Premisa zgodbe ostaja enaka, kot smo je vajeni – grozljiva božanstva iz drugih galaksij, od katerih je najznamenitejši tentaklasti Cthulhu, skušajo priti na naš svet in si ga s svojo izjemno močjo pokoriti. V večini iger junaki skušajo ta prihod preprečiti in prekiniti ritual. V Death May Die pa so naši nori (dobesedno) junaki veseli, da galaktično zmene prihaja k nam, saj ga kanijo premikastiti in pokazati, kdo je vladar tega planeta. Tako je, če bo kdo uničil Zemljo, jo bomo mi sami! Je res? Res je!

Igra ponuja veliko število mehanik in 6 različnih scenarijev, vsakega pa lahko igrate z enim od dveh različnih mega zlobcev. To v praksi pomeni 12 različnih igralskih izkušenj. Ker pa ne gre za detektivko ali escape room, bodo scenariji zanimivi tudi ob ponovnih igranjih, tako da se ne bojte, da bi igra postala nezanimiva.

Priporočamo vsem ljubiteljem epskih bojev, Lovecraftove mitologije in pustolovskih iger, kjer se mnogo dogaja.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Eric M. Lang, Rob Daviau

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

Cthulhu: Death May Die Review

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku