Cutthroat Caverns: Anniversary Edition

Cutthroat Caverns: Anniversary Edition je nova, izboljšana izdaja uveljavljene igre za 3-6 igralcev. Ti bodo med sabo sodelovali in premagovali serijo mogočnih pošasti, obenem pa med sabo tekmovali, saj le smrtni udarec prinese čast in slavo in s tem točke za zmago.

3 - 6

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

34,90 

Na zalogi

Šifra: BGCUTCAV Kategorija: Oznaki: ,

Stari mački najverjetneje poznate Cutthroat Caverns, klasiko iz leta 2007. V njej 3-6 igralcev stopi v čevlje junaških pustolovcev, ki se za čast in slavo spustijo v globino najtemnejše jame pobijati grozovite pošasti. Pri tem sodelujejo, saj pošasti lahko ubijejo le kot ekipa, obenem pa tudi tekmujejo, saj grozoti vsi želijo zadati zadnji, smrtni udarec. Igranje je vedno napeto, polno taktiziranja, blefiranja in ugibanja, kaj nameravajo storiti ostali igralci.

Cutthroat Caverns: Anniversary Edition je nova izdaja te priljubljene igre. Ustvarjalci so jo zloščili v vseh pogledih – čeprav najprej opazimo popolno estetsko prenovo, to še zdaleč ni edina sprememba. Pošasti so uravnovesili in izpilili, dodali so tudi nekaj novih. Manjšega piljenja so bila deležna tudi pravila.

Tisti, ki imate starejšo izdajo, premislite pred nakupom. Za isti vložek si lahko omislite čisto novo igro, ki bo verjetno prinesla več svežine v vaše igralske večere kot prenovljena različica igre, ki jo že imate. Tisti, ki je še nimate, pa razmislite o nakupu. Cutthroat Caverns je izvrstna igra, ki bo vas in prijatelje postavila v nekakšen socialni eksperiment. Tudi najbolj hladnokrvni bodo med igranjem pokazali, da so pod kožo krvavi. Priporočamo!

Založnik

Leto

2019

Pravila

Angleška

Avtor

Curt Covert

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

The Cardboard Kid – 146: Cutthroat Caverns: Anniversary Edition

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku