CV

CV je igra s kartami in kockami, v kateri boste vodili svoj lik skozi njegovo celotno življenje. Sprejemali boste pomembne odločitve glede prijateljev, služb in aktivnosti, ki bodo pomembno vplivale na njegovo prihodnost.

2 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

29,90 

Na zalogi

Kaj, če bi namesto šolanja na dolgočasni pravni fakulteti raje postali čarovnik? Ali pa bi se tako zelo učili, da bi postali najboljši študent v razredu in potem postali velika živina z dvorcem na griču, obsijanim z večnim soncem? Morda pa je vaš življenski cilj biti svobodnjak in menjati službe kot srajce? Hej, v CV je mogoče vse.

Zelo simpatično ilustrirana igra, pri kateri s preprostim sistemom metanja kock (podobno kot pri igri jamb) določite, kakšno srečo imate v določenem obdobju življenja in nato na podlagi rezultata izberete življenjski dogodek, ki vam ustreza. Morda ste v mladih letih zelo srečni in zadenete na loteriji, ter prejmete cel kup denarja, ali pa se v starih letih prelevite v pravega socialita, ki zabava vse naokrog. Igra poteka tako, da na začetku igre prejmete življenjski cilj (npr. postati najbolj priden delavec ali pa obdržati zdrav duh v zdravem telesu), ki bo vplival na izbiro dogodkov v vašem življenju. Nekaterim bo bolj pomembna poroka, drugim pa obisk fitnesa. Kartice dogodkov izbirate iz osrednje tržnice, so pa večih vrst – vezane na šolanje, delo, odnose in prosti čas. Posebne bonuse vam prinesejo kartice sanj iz otroštva – vsak igralec ima tri in jih lahko porabi takrat, ko potrebuje dodatno motivacijo in voljo. Ob koncu igre igralci preštejete točke, zmaga pa igralec, ki je najbolj dosledno upošteval svoje izvorne želje.

Zelo zabavna igra s super tematiko, ki vas bo nasmejala, najlepše pa je, ko ob koncu igre pregledate življenjske zgodbe svojih likov in se jim nasmejete.

Založnik

Granna

Leto

2013

Avtor

Filip Miłuński

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2 – 4

Starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Metanje kock, Preizkušanje sreče, Simulacija, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Watch It Played

Video Thumbnail
CV - How To Play

 

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/cv-navodila.pdf

Dice Tower

Video Thumbnail

CV Review – with Tom Vasel


Game Boy Geek

Video Thumbnail

CV Review – with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00