Dale of Merchants: The Guild of Extraordinary Traders

Potopite se v svet, kjer so živali spretni trgovci, ki tekmujejo med sabo na tržišču. Vsaka vrsta živali ima svojo strategijo, kako priti do zmage, igralci pa boste med seboj lahko kombinirali različne!

2 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

15,90 

Na zalogi

V Dale of Merchants boste igralci želeli najbolj spretno krmariti v svetu živalskega gospodarstva. Pri tem boste uporabljali kartice različnih živali, vsaka živalska vrsta pa ima svojevrstno filozofijo in osnovno strategijo. Lahko se boste trdno oprijeli ene, ali pa boste raje navdahnjeno kombinirali različne. Na prvi pogled igra spominja na Smash Up, vendar gre za popolnoma drugačen princip igranja; pri Smash Up pred začetkom igre kombiniramo dva kupčka, ki ju potem ne spreminjamo več, pri Dale of Merchants pa karte v kupček dodajamo med igranjem. Igralci se boste morali tekom igre odločati, katere karte žrtvovati in odstraniti iz kupčka, z njimi pa graditi svojo stojnico. Te karte so odstranjene iz igre in vam v bodoče ne bodo več pomagale, vendar pa igro zmaga igralec, ki prvi postavi svojo stojnico, zato se takšno početje vsekakor splača.

Izbirali boste med: papigami, rakuni, pandami, vevericami, želvami in oceloti.

Priporočamo: ljubiteljem deck/engine building iger, kot so denimo Dominion, Terraforming Mars ali Clank!. Če niste prepričani, ali vam je tak tip iger všeč, je Dale of Merchants odlična vstopna igra.

Založnik

Leto

2017

Pravila

Angleška

Avtor

Sami Laakso

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

Dale of Merchants Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku