Dialect: A Game about Language and How it Dies

Dialect je igra, v kateri boste s soigralci ustvarili svoj jezik, ga razvijali in naposled pokopali.

29,90 

Na zalogi

Šifra: RPGDIALECT Kategorija:

Za koliko igralcev: 3-5
Koliko časa: 3-4 ure
Zahtevnost: 3/5

Dialect je igra, v kateri ustvarimo svoj jezik, ga razvijamo, ustvarimo sleng in naposled doživimo njegov propad. Ker je to skupna izkušnja, ki jo s soigralci soustvarjamo, obenem pa nimamo cilja, ki ga moramo doseči, ali nasprotnikov, ki jih moramo premagati, Dialect zagotovo ni igra kot vse ostale. Je bolj izkušnja.

S pomočjo knjižice navodil in jezikovnih kartic boste ustvarili zgodbo, ki se vedno začne tako, da določite skupino ljudi, ki je odcepljena od preostalih, in zakaj. Pri tem imate proste roke, tako da si izberete kar vam srce poželi – lahko ste astronavti, ki postavljajo bazo na Marsu, in so jim odpovedali komunikacijski sistemi. Preveč znanstveno-fantastično? Ni problema, lahko ste bili odprava v džunglo, ki pa ni več znala najti poti nazaj in je tam ustvarila svoje življenje. Izbira je povsem vaša.

Tekom igre boste ustvarjali like, imeli pogovore, ustvarjali sopomenke in slengovske izraze ter razvejali svoj nastajajoč jezik. Ena igra sicer traja kar dolgo, vendar vam garantiramo, da si jo boste zapomnili za vse življenje. Ne bi bili presenečeni, če bi s soigralci tudi po igranju med klepetom uporabljali svoj izmišljen jezik in poskrbeli za marsikater presenečen pogled ostalih prisotnih.

Priporočamo: Dialect je igra za sladokusce, ki je ne boste mogli igrati kar malo tako, za sproti. Ne, to je igra, na katero se boste morali pripraviti, ustvariti vzdušje in predvsem poskrbeti, da se nikomur od igralcev ne bo nikamor mudilo. A verjemite nam, pričarali si boste nepozabno izkušnjo, vredno vseh priprav. Podobno epske izkušnje ponuja tudi izvrstni Fiasco, daljni sorodniki takšnih iger pa so RPG igre kot na primer Dungeons & Dragons ali Shadowrun.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku