Diamant

Diamant je hitra in zabavna igra preizkušanja sreče. Skupaj s soigralci se boste podali na lov za diamanti v rudniku ter si delili plen.

3 - 8

Število igralcev

30

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

22,90 

Na zalogi

Diamant pričnete postavljeni pred veličasten starodavni tempelj, razdeljen na 5 delov. Raziskovanje vsakega izmed delov predstavlja en krog igre. Cilj igralcev je, da se spustijo v vsakega izmed prekatov in tam poiščejo čimveč zakladov, toda pretijo jim mnoge nevarnosti – mumije, kače in drugi zakleti stvori! Na potezi se vsi igralci hkrati odločijo ali nadaljujejo pot v tempelj ali zbežijo v taborišče. Vsem, ki so se odločili nadaljevati, se odpre kartica z zakladom, ki se enakovredno razdeli med igralce, ostanek pa počaka na tiste, ki se bodo iz templja vračali prvi. Z vsakim korakom v globino tvegate, da boste ostali brez vseh diamantov, ki ste jih nabrali ob poti, kar se zgodi, ko srečate drugo pošast istega tipa. Toda napredovanje je edini način, da postanete najbolj bogat pustolovec! Pri raziskovanju naletite tudi na redke zaklade, ki pa si jih ne morete deliti. Vaši bodo le, če ste ostali kot edini dovolj drzen pustolovec odprave, ali pa če znate zbežati v pravem trenutku – takrat, ko ne bo iz templja bežal nihče drug. Zato potrebujete tudi pravo mero intuicije in sposobnost predvidevanja potez nasprotnikov.

Hitra, tekoča igra za večje skupine in za družine, z napetim vzdušjem in pri kateri dodobra preizkusite svojo srečo. Občutek, ko odigrate vse prav in se vračate iz piramide s polno malho dragocenih kamnov, soigralci pa vas gledajo z dolgimi nosovi, je fenomalen. Ker je škatla dovolj majhna, je Diamant odlična tudi za potovanja.

Založnik

iello

Leto

2016

Avtor

Alan R. Moon, Bruno Faidutti

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

3 – 8

Čas igranja

30

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Preizkušanje sreče, Sočasno izbiranje akcij

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00