Drako: Knights & Trolls

Drako: Trolls & Knights je samostojna nova igra, ki sledi konceptu igre Drako: Dragon & Dwarves. Slednje ne potrebujete za igranje, ju pa lahko med sabo kombinirate.

2

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

23,90 

Na zalogi

Za koliko igralcev: 2
Koliko časa: 30 min
Zahtevnost: 2/5

Hitra in napeta strateška igra za dva igralca, Drako, se vrača! Tokrat si bodo nasproti stali trije neustrašni vitezi in dva nemarna trola. Igralca po igralni plošči premikata vsak svoje figure, z njimi izvajata napade in skušata premagati nasprotnika. S tem se posebno mudi igralcu trolov, saj se troli ob sončnem vzhodu spremenijo v kamen, in noben trol ne želi postati kip v kraljevi palači.

Kakšne akcije lahko izvede, igralcu določajo kartice. Troli in vitezi imajo različne akcije, zato je tudi pristop k bitki rahlo drugačen. Eden izmed trolov denimo zna metati orjaške skale, drugi pa lahko ponori in steče do viteza ter mu stisne klofuto. Ker je igra kratka in traja slabe pol ure, lahko po končanem boju še zamenjate strani in preverite, ali je eden od vaju res boljši od drugega, ali pa so samo ene figurice danes bolj razpoložene od drugih.

Priporočamo: Drako: Trolls & Knights je zabavna, hitra in ne pretirano kompleksna igra za dva igralca, ki se je zlepa ne boste naveličali. Še posebno jo priporočamo vsem, ki si že lastite prvega Drakota (zdaj poimenovanega Drako: Dragon & Dwarves), saj ju lahko skombinirate. Tako se bodo proti zmaju borili troli, bradati palčki bodo merili mišice z dolgolasimi vitezi in tako naprej.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Adam Kałuża

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Priporočena starost

8 +

Čas igranja

30 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev, Uporaba akcijskih točk

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku