Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Conquest of Nerath je fantazijska igra osvajanja ozemelj, ki se odvija v svetu Dungeons & Dragons. Igralci se na razgibani mapi z ozemlji borijo za prevlado s svojo vojsko čarodejev, zmajev in drugih pošasti.

2 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

59,90 

Izdelka žal ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Conquest of Nerath je klasična igra osvajanja ozemlja, postavljena v svet Dungeons&Dragons. Ob začetku igre si vsak igralec izbere svojo raso in jo popelje na zavojevalski pohod. Vsaka rasa ima svoje posebne sposobnosti, pa tudi naravnega zaveznika. Ljudje in škratje (liga Nerath) delajo skupaj proti obujevalcem mrtvih, goblinom in orkom (Temni imperij Karkothe), vseeno pa vsak igralec igra zase, da doseže čim višji rezultat. Zemljevid je razgiban in poln različnih ozemelj, ki so razporejena tako tesno skupaj, da je vojaški zaplet neizbežen že v prvem krogu igranja. Vsi igralci imajo enako močne enote – bojujete se lahko s čarovniki, goblini, zmaji,  zombiji, titani in drevesniki, za obrambo pa lahko postavljate gradove. Vsaka enota ima svojo pripadajočo kocko – pošasti so v boju neprimerno močnejše kot čarovniki, toda nimajo nekaterih drugih sposobnosti. Razliko v igranju med rasami naredijo kartice dogodkov, s katerimi lahko vplivate na potek boja. Na zemljevidu so tudi mnoge temnice, v katere se spuščate in borite proti tamkajšnjim (nevtralnim) pošastim, v zameno pa prejmete kartice posebnih sposobnosti. Tako, da morate biti hkrati pozorni na svoje nasprotnike in obenem presoditi, kdaj je pravi trenutek, da se spustite po mamljive zaklade.

Conquest of Nerath je v žanru iger “zemljo krast” korak naprej od Riska, po težavnosti pa je podobna igram Blood Rage, Inis in Game of Thrones: Board Game. Je prava izbira za ljubitelje bojevanja v fantazijskih svetovih in poznavalce Dungeons&Dragons sveta.

 

 

Založnik

Wizards of the Coast

Leto

2011

Avtor

Peter Lee

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

120 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Partnerstva

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Conquest of Nerath Review - with Tom Vasel

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00