Dungeons & Dragons: Curse of Strahd (5th edition)

Podajte se na pustolovščino v svet vampirskega grofa Strahda po pravilih 5. edicije igre Dungeons & Dragons.

39,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: DDCURSTR Kategoriji: , Oznaka:

Pod temnimi oblaki, ki obetajo nevihto, se dviguje obris veličastnega gradu Ravenloft. Tam biva vampirski grof Strahd von Zarovich in ob omembi njegovega imena zrak presekata strela in grom. Strašljivo pihanje vetra postane močnejše, ko se postavi na balkon in svoj pogled usmeri proti vasici Barovia. Ob ponovnem udaru strele Strahd izgine – preseli se v svojo obedovalnico, kjer je vse pripravljeno za veličastno večerjo, na katero ste povabljeni. Bo vaša zadnja? Odlična dogodivščina primerna za razvoj likov od 1 do 10 stopnje (level 1-10). Moderatorjem (DM) priporočamo tudi tematski zastor Curse of Strahd, ki vsebuje vse potrebne podatke in zemljevid pokrajine.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s HandbookMonster Manual in Dungeon Master’s Guide.,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku