Dungeons & Dragons Map Set – Tomb of Annihilation

Set štirih zemljevidov za kampanjo Tomb of Annihilation v svetu Dungeons & Dragons. Vsebuje podroben načrt polotoka Chult, izdelan iz vinila, po katerem lahko pišete s piši-briši flomastri.

31,90 

Na zalogi

V tem setu prejmete štiri Dungeons & Dragons zemljevide za igranje kampanje Tomb of Annihilation. Prvi zemljevid vsebuje načrt otoka Chult z večino neraziskane površine (velikosti 45×61 cm). Manjši zemljevid Chulta vsebuje bolj podroben oris, kaj vse lahko najdete tam (velikost 30x40cm). Dodana sta še zemljevida prepovedanega mesta Omu in Port Nyanzaruja (oba 30x40cm). Vsebujeta zelo podroben izris zgradb in cest, s čimer se lahko še dodatno vživite v kampanjo in poiščete svojo pot do grobnice pogube. Zemljevidi so spravljeni v posebnih trepežnih tubah, kar olajša spravljanje in prenašanje.

Map Set je del serije pripomočkov za igranje legendarne igre igranja vlog, Dungeons & Dragons. Priporočamo vam, da si ogledate še ostale pripomočke kot so kocke, vrečke, žetoni in pa mnoge vodiče iz bogate knjižnice, v kateri izpostavljamo tri glavne vodiče: Player’s Handbook, Dungeon Master’s Guide in The Monster Manual.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku