Dungeons & Dragons: Player’s Handbook (5th edition)

Player’s Handbook vsebuje navodila za kreiranje in nadgrajevanje likov, opise opreme, urokov in je ultimativni priročnik za vsakega igralca 5e izdaje Dungeons & Dragons.

38,90 

Na zalogi

Šifra: DDPLAHAN5 Kategoriji: , Oznaka:

Torej želiš postati heroj? Prav, toda prej se moraš podučiti o bitjih, ki te čakajo v prostranih gozdovih, o rasah, ki jih boš srečal v velemestih in o poklicih, ki jih lahko opravljaš, da boš zaslužil zlato. Player’s Handbook ti da vse potrebno, zato da ustvariš svoj unikaten lik, ki bo pripravljen za izzive in dogodivščine, na katere se podajaš. Vsebuje nasvete, kako ustvariti zanimivo ozadnjo zgodbo in predloge, katere kombinacije različnih lastnosti delujejo najbolje.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, “dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. vodje iger), pa si lahko ogledate še druge pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

 

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.