Dungeons & Dragons: Xanathar’s Guide to Everything (5th edition)

Xanatharjev vodič po vsem je obvezen pripomoček za najbolj zagrete igralce vlog v svetu Dungeons in Dragons. Xanathar je slavni kriminalec, ki vleče ogromno niti v mestu Waterdeep, zato gre za prave informacije o tem, kdo je kdo v Pozabljenih kraljestvih.

39,90 

Na zalogi

Šifra: DDXANGUI Kategoriji: , Oznaka:

Xanathar, slavni kriminalni vodja v mestu Waterdeep, je pripravil vodič po vsem mogočem. Z njim dobiš vpogled v nove profile popotnikov, kopico novih čarovnij, še bolj podrobno se spoznaš z različnimi lastnostmi znanih ras, poleg tega pa je predstavljen tudi nov sistem, s katerim lažje ustvariš ozadnjo zgodbo svojega lika. Xanatharjev vodič je tako prelomen, ker uvaja celo nov sistem igranja in tako predstavlja prvo večjo razširitev za peto izdajo igre Dungeons and Dragons.

Med novimi podrazredi se spoznaš s Cavalierjem za bojevnika, z The Circle of Dreams za druida, s Horizon Walkerjem za rangerja, z the Inquisitive za falota (rogue) in z mnogimi drugimi.

Xanatharjev vodič po vsem je na voljo v dveh različicah, običajni in posebni izdaji. Razlikujeta se zgolj po platnici, vsebina pa je enaka.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide.,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku