Dvonn

Dvonn je abstraktna igra za dva igralca, v kateri poskušata igralca kontrolirati čim večji stolp žetonov in pri tem paziti, da ne ostaneta odrezana od glavnih “Dvonn” žetonov.

2

Število igralcev

45

Čas igranja

9 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

26,90 

Na zalogi

Šifra: BGDVONN Kategorija: Oznaki: ,

Dvonn se igra na podaljšani plošči s šesterokotnimi polji in 23 belimi, 23 črnimi in 3 rdečimi DVONN koščki. Na začetku je plošča prazna. Igralci postavljajo koščke na prazna polja na plošči, brez kakršnihkoli omejive. Najprej postavijo tri rdeče Dvonn koščke, šele nato pa začnejo s postavljanjem svojih. Ko postavijo vse koščke, začnejo z zlaganjem enega na vrh drugega. Posamezen kos se lahko premakne eno polje v katerikoli smeri, kup dveh koščkov ima na voljo dva premika, kup treh tri in tako naprej. Kup se mora vedno premikati kot celota in vsaka poteza se mora končati na vrhu drugega žetona. Toda pozor, če koščki ali kupčki izgubijo povezavo z glavnimi Dvonn koščki, so izločeni iz igre. Ko igralca ne moreta povleči nobene nove poteze (premakniti žetona na vrh drugega), se igra konča. Igralca preštejeta kupe, na vrhu katerih so žetoni v njuni barvi. Tisti, ki jih prešteje več, je zmagovalec.

Dvonn je igra iz priljubljene serije abstraktnih iger GIPF, v katerih najdete še igre Gipf, YinshTzaar in druge. Glede na pravila predstavlja sintezo prvih šestih iger.

Založnik

HUCH! & friends

Leto

2017

Avtor

Kris Burm

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2

Čas igranja

45

Starost

9 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

www.youtube.com/watch?v=WPxOnFNUiV8

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00