Ekspedicija Dino

Ekspedicija Dino je napeta raziskovalna odprava za mlade navdušence nad dinozavri! Vsak igralec prejme svoja raziskovalna orodja in kocko za kocko odstira davno zakopane puščavske skrivnosti.

2 - 5

Število igralcev

15 min

Čas igranja

4 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

28,90 

Na zalogi

Pomagaj raziskovalcu Timu, da najde dinozavra! Ta je zakopan pod kupom kock in pri odkopavanju z dletom in kladivom boš moral previdno odstirati eno za drugo, da prideš do prastarega skeleta.

Kako se igra?

Na začetku igre na mizo postavimo veliko figuro dinozavra in jo prekrijemo s stolpi kock. Igralec, ki je na vrsti se lahko premakne na eno izmed polj – na prvem bo zbijal kocke s stolpov, pri čemer uporablja kladivo. Na voljo ima točno tri poskuse, da iz kupa izrine eno kocko, pri tem pa ne sme podreti ostalih ali pa prevrniti figurice dinozavra in raziskovalca Tima. Če mu uspe, lahko pobere kocko, če se je na njej pokazal znak kosti. Če ne, jo spravi na kup puščavskega peska. Igralec, ki na koncu igre nabere največ kosti je okronan za najboljšega arheologa!

Igri so priložena slovenska navodila.

expedition-dino-igra-3

V čem je čar?

Ekspedicija Dino kombinira spretnost z nekaj taktičnega razmišljanja, saj moramo razmisliti, katero kocko bo najbolje izbijati s kupa, da bomo s tem olajšali delo sebi in ga otežili drugim igralcem.

Komu je namenjena?

Super otroška igra, primerna tudi za najmlajše igralce (od 4 let naprej).

Zakaj jo imamo tako radi?

Ker zraven dobimo velika orodja, kladivo in dleto (starši, brez skrbi, so iz plastike), zato se počutimo kot čisto pravi arheologi!

GremoŠeEno* kriterij:

Ekspedicija Dino traja 15 minut, naučite pa se je v manj kot minuti. Za mlajše igralce bo ena naenkrat dovolj, starejši pa jo bodo radi ponovili.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

 

Založnik

Haba

Leto

2011

Avtor

Gunter Baars

Navodila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 5

Čas igranja

15 min

Starost

4 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/expedition-dino-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00