Elder Sign: Gates of Arkham

Gates of Arkham je razširitev za igro Elder Sign. Razširitev vsebuje lokacije v mestu Arkham, 8 novih raziskovalcev, portale, ki vežejo lokacije z drugimi dimenzijami ter možnost priključitve k dvema skupinama, ki nudita raziskovalcem velike prednosti.

1 - 8

Število igralcev

90 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

21,90 

Na zalogi

Gates of Arkham je razširitev za igro Elder Sign.

Bitka proti Starodavnim se razširi iz muzeja na celotno uročeno mesto Arkham. Nove avanture se dogajajo na dvajsetih novih lokacijah, med njimi npr. restavracijo pri Velmi, slavno norišnico v Arkhamu (Asylum), Nepovabljeni otok in trgovinico z bizarnostmi. Medtem, ko pohajate po teh lokacijah, se povsod po mestu odpirajo portali v Druge svetove in s tem destabilizirajo čas in prostor. V tej razširitvi se bojem pridružijo štirje novi Starodavni, vi pa se jim zoperstavite z osmimi novimi liki raziskovalcev. Po novem lahko raziskovalci nove veščine pridobijo med igro in s tem postanejo še bolj specializirani, lahko pa se tudi pridružite dvema organiziranima skupinama – brutalnemu Sheldon Gangu in skrivni loži Srebrnega somraka, ki vam za opravljene naloge podelijo dodatne nagrade. V celem mestu Arkham je veliko težje nadzorovati vse možne točke preboja, tudi boji pa postanejo še težji – zato morate zbrati vse svoje veščine, orodja, moč in prisebnost, da zaščitite meščanom pred vdorom Starodavnih.

Gates of Arkham je razširitev, ki močno dvigne nivo zahtevnosti igranja, obenem pa obdrži enaka pravila in dolžino igralnega časa, zato je odlična izbira za igralce, ki ste že preigrali Elder Sign, pa si želite novih izzivov ali pa za igralce, ki iščejo zahtevno igro s poudarkom na raziskovanju, zgodbi in likih, vendar niso pripravljeni sedeti za mizo več ur.

Založnik

Fantasy Flight Games

Leto

2015

Avtor

Richard Launius, Samuel Bailey

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

1 – 8

Čas igranja

90 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Družina iger

Elder Sign

Mehanika

Igranje vlog, Izpadanje igralcev, Metanje kock, Modularna plošča, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Gates of Arkham review – with Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00