Elder Sign: Omens of Ice

Omens of Ice je razširitev za igro Elder Sign.

1 - 8

Število igralcev

90 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

21,90 

Na zalogi

Omens of Ice je razširitev za igro Elder Sign.

Dvajset let nazaj, v času zlate mrzlice v Klondiku, je preko sto tisoč iskalcev upanja potovalo globoko v ozemlje Aljaske. Večina jih je izginila v ledu, nekaj jih je nesramno obogatelo, peščica pa je obudila grozne, starodavne zle sile. Zdaj, v običajno zmernem Arkhamu, veter piha močneje in hladneje kot kadarkoli prej. Univerzo Miskatonic prekriva led. Vedno več ljudi se pritožuje nad nepotešeno lakoto in časopisi občasno poročajo celo o primerih kanibalizma. Dobro veš, da je igra z vremenom in nebrzdano lakoto plod dela Starodavnih, toda tokrat se jim ne moreš zoperstaviti le iz varnega zavetja muzeja ali iz arkhamskih ulic. Spopasti se moraš z okrutnimi razmerami, ki so pokončale tisoče iskalcev zlata in se spopasti z razbesnjenimi bitji tega in onega sveta v mrazu, lakoti in ledu … Sicer bo človeštvo pogubljeno.

Prekletstva ledu vas peljejo na drzno popotovanje v divjino Aljaske, kjer morate razrešiti skrivnost, ki jo povzročajo trije novi Starodavni. Ne glede na to ali se odločite, da potujete tja poleti ali ste prisiljeni iti v času temne zime, na vsakem koraku na vas prežijo nevarni izzivi. Od pristanišča v Anchorageu, po zamrznjenih gozdnih poteh in ozkih gorskih prelazih, se ves čas spopadate z divjimi živalmi, temačnimi pošastmi, pa tudi z ozeblinami, sestradanostjo in norostjo, ki čaka vse, ki so si drznili stopiti v to zmrznjeno kraljestvo tišine.

Omens of Ice je odlična tematska razširitev, ki igranju doda povsem novo polje zgodbe in pomembno odločitev, ali želite na Aljasko potovati poleti ali pozimi. Tam ni vse samo slabo, saj se lahko ustavite tudi v vaseh staroselcev in prejmete koristne napotke, v igri pa se vam pridruži tudi nov lik raziskovalke (sirota Wendy), ki je posebej odporna in navajena na težke razmere.

 

Leto

2016

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Fantasy Flight Games

Število igralcev

1 – 8

Čas igranja

90 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Dice Tower

Video Thumbnail

Elder Sign: Omens of Ice Review – with Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00