Fate Adversary Toolkit

Fate Adversary Toolkit je namenjen moderatorjem igre igranja vlog Fate. Ponuja predloge za ustvarjanje preprek v obliki zlikovcev, ovir v sobi, izzivov, ki jih morajo igralci nato premagati.

17,90 

Na zalogi

Šifra: FAADVTOO Kategorija: Oznake: , ,

Fate Adversary Toolkit je dodaten vodič za igro igranja vlog Fate. Za začetek priporočamo branje vodiča Fate Core ali Fate Accelerated.

Fate Adversary Toolkit vam pomaga ustvariti napeto, dramatično vzdušje, v katerem igralci zares ne bodo prepričani, ali jim bo uspelo premagati naslednjo oviro. Ponuja predloge, kako ustvariti kar najboljšega zlikovca za žanr in zgodbo, ki ste jo izbrali, prav tako pa vas nauči, kako največ izvleči iz okolja, v katerega so postavljeni igralci. Tako predlaga različne vrste fizičnih ovir, tipe nasprotnikov in notranje omejitve likov, s katerimi se morajo igralci spopasti. Priložena so tudi poglavja, v katerih najdete primere likov in preprek za vrsto različnih žanrov (t.i. “Galerija zlikovcev”).

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku