Fate Core

Fate Core je osnovni vodič za igranje igre vlog Fate. Potrebujejo ga predvsem moderatorji, da lahko pripravijo zgodbo in izzive, ki čakajo druge igralce. Igro Fate odlikuje preprost način igranja in sposobnost sistema, da dogajanje umestite v kakršnokoli tematsko okolje.

24,90 

Šifra: FACORSYS Kategorija: Oznake: , ,

Fate Core je osnovni vodič za igro igranja vlog Fate. Za igranje potrebujete še posebne Fate kocke ali paket kartic Deck of Fate.

Fate Core pripoveduje zgodbo, v katerem prevzamete vlogo zagretih, sposobnih in aktivnih junakov, ki živijo dramatično življenje, polno vzponov in padcev. Od vas je odvisno, kako se bo odvrtela njihova zgodba in kakšni bodo motivi njihovih akcij. Je sistem igre igranja vlog, ki omogoča, da ga umestite v kakršnokoli tematsko okolje. Ste si vedno želeli igrati kot robot v letu 2312? Ni težav. Želite obiskati podvodni svet na dnu morja, kjer lahko postanete očarljiv delfin ali pa navihana hobotnica? Z lahkoto. Ste vedno želeli raziskati čudežno kraljestvo mikroorganizmov na vaši kuhinjski gobici? Bodite naši gosti. Vodič je namenjen predvsem moderatorjem igre, vendar lahko v njem veliko koristnih navodil in inspiracije najdejo tudi igralci.

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku