First Martians: Adventures on the Red Planet

First Martians je sodelovalna družabna igra, v kateri se kot prva človeška odprava na Mars podate na avanturo na rdeči planet. Tam se morate spopasti s kopico izzivov, ki jih prinaša življenje na novem planetu. Igra za strateške sladokusce in navdušence nad znanstveno-fantastiko, ki jim kompleksnejši način igranja ne predstavlja težav.

1 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

64,90  44,90 

Na zalogi

First Martians je znanstveno-fantastična pustolovščina, ki se dogaja na površju planeta Mars, po pristanku vesoljskega plovila s prvo človeško odpravo. Že ob samem pristanku (uvodna misija), ste soočeni s kopico preglavic, ki vam jo povzroča prvi stik z zunanjim okoljem. Pri tem morate nadzirati vse dele svoje ladje, od energije, orožij, tehnoloških novotarij in vsega, kar spada zraven, ko se odločite, da boste preselili svoje stalno bivališče na drug konec osončja. Igra je prepletena tudi z močno tematsko zgodbo, ki spominja na tisto v znanstveno-fantastičnih filmih B produkcije, zato je hkrati napeta in zabavna. Igro je zasnoval priljubljeni poljski avtor iger Ignacy Trzewiczek, ki ga mnogi poznajo predvsem zaradi avanturistične igre Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island, ki je služila kot osnova za izdelavo družabne igre First Martians. Gre za eno bolj kompleksnih iger, z mnogo podrobnostmi v pravilih, zato jo svetujemo izkušenejšim igralcem. Pri igranju se za razvoj zgodbe in razpletanje skrivnosti, ki jih prinaša življenje na Marsu, poslužite tudi uporabe mobilne aplikacije.

First Martians je igra, ki jo priporočamo predvsem navdušencem nad znanstveno fantastiko in ljubiteljem zahtevnejših sodelovalnih strateških iger.
Z mnogimi komponentami in združitvijo različnih igralnih mehanik ustvari občutek avanture v neznanem okolju.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Ignacy Trzewiczek

Jezik

Angleščina

Pravila

Angleška

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

No Pun Included

Video Thumbnail

First Martians Review – A Lot of Potatoes

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00