facebook_pixel

Flamme Rouge

Odlična, napeta igra dirke v kateri vsak igralec prevzame nadzor nad dvema kolesarjema. Ti bo uspelo ujeti ubežnike še pred ciljno črto?

2 - 4

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

35,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Ozračje v publiki ob cesti je naelektreno, ko se glavnina kolesarjev poda v zadnji zavoj pred ciljno ravnino. Vsaka ekipa je preudarno razporejala svoje moči čez celotno etapo, zdaj pa je čas, da najmočnejši pokažejo, kaj zmorejo!

V Flamme Rouge prevzamete ekipo dveh kolesarjev, roleurja in sprinterja, vsak ima nekoliko drugačne sposobnosti, ki jih predstavljata dva različna kupa kartic. Ob začetku vsake poteze se odločite, katerega želite najprej premikati, nato pa vzamete v roko njegov kup kartic. V njem so številke od 2 do 9, ki označujejo za koliko polj se bo kolesar premaknil v tistem krogu. Toda pozor, vsako kartico lahko igrate le enkrat, zato morate zelo pozorno presoditi, kako razporediti svoje moči čez celotno etapo. Čakajo vas namreč tudi klanci in spusti, ki še dodatno vplivajo na vašo hitrost. Za povrh so igralci, ki vozijo v ospredju “nagrajeni” s kazenskimi karticami utrujenost – več, kot jih zberete, težje boste ob koncu odigrali kakšno udarno, močno kartico. Poleg tega pa igra ne pozabi tudi na element zavetrja – če se boste premikali v glavnini in za kolesarjem pred vami zaostali za eno polje, se mu lahko ob koncu kroga prilepite na hrbet – “brezplačno”. Zmagovalec je seveda igralec, ki prvi prečka ciljno črto, toda pomemben je rezultat obeh kolesarjev, sploh če izkoristite možnost igranja v načinu “Tour”, s katerim se rezultati posameznih dirk seštevajo (za kar uporabite mobilno aplikacijo).

Flamme Rouge je odlična, napeta igra dirke, ki je dovolj enostavna, da jo lahko igrajo tudi igralci, ki družabnih iger ne igrajo pogosto. Tudi, če niste največji športni navdušenci, vas bo zaradi napetega načina igranja prevzela in gotovo jo boste želeli igrati pogosto. Za ljubitelji kolesarstva pa je obvezen nakup, saj zelo dosledno posnema taktike iz resnične različice, zato vam bo znanje, kdaj napasti in kako premikati oba kolesarja, prišlo zelo prav.

Založnik

Leto

2016

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Modularna plošča, Simulacija, Sočasno izbiranje akcij, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Flamme Rouge Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00