Flick ’em Up!

Flick ’em Up! je zabavna igra spretnosti, ki se odvija na Divjem zahodu. Kavbojci se premikajo in streljajo s frcanjem žetonov po mizi!

2 - 10

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

59,90 

Izdelka žal ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V Flick’em Up! se razdelite na dve skupini – dobre fante z belimi klobuki in bandite s črnimi. Prvi skušajo obraniti malo mestece pred napadi razbojnikov, ki jih zastopa druga ekipa. Vse akcije potekajo s frcanjem žetonov. Kot se za dober vestern spodobi, se večino dogajanja zgodi na osrednjem trgu, kjer prihaja do skrivanja za sodi in strelskih obračunov. Tudi v zgradbe lahko vstopite – če ste le dovolj natačni. Tam lahko streljate skozi vrata – iz varnega zatočišča, poleg tega pa prinesejo dodatne bonuse. V lokalni beznici (saloonu) spijete pivo in s tem pozdravite svojo rano, v zaporu najdete talce, oz. kompanjone, drugje dobite močnejša orožja, s katerimi si pomagate povečati natančnost pri frcanju, itd. Najlepši del pride, ko se znajdeta v isti zgradbi dva kavboja nasprotnih ekip – takrat pride do strelskega obračuna! Figurici postavite na poljubno razdaljo in potem igralca streljata drug na drugega, dokler prvi ne pade. Ranjenca frcnete iz zgradbe, da obleži tam na puščavskem pesku, dokler ga soigralci ne pridejo pobrat. Pri tem, ko ga vržete ven, pa lahko prekucne tudi druge igralce, če slučajno postopajo pred vhodom! Zmaga ekipa, ki se prva znebi vseh nasprotnikov, oz. ko je izpolnjen eden izmed ciljev scenarija.

Flick’Em Up! je super zabavna igra, v kateri se smejete, če s svojim frcanjem zgrešite ali pa navdušeno vzklikate, če kdo zadane. Igri so priloženi mnogi scenariji, s katerimi si popestrite igranje in ga naredite celo malo taktičnega. Zelo močno priporočamo družinam in večjim družbam, čeprav je zelo zabavna tudi pri igranju v dvoje, ko vsak igralec prevzame celo ekipo kavbojev.

Flick’Em Up je na voljo v leseni in cenejši plastični izdaji – prav obe dobro drsita po mizi, imajo pa leseni žetoni nekoliko večjo težo in omogočajo večjo natančnost na večje razdalje. Na voljo je tudi razširitev Stallion Canyon, ki vključuje konje, ki jih ujamete z lasom, zajahate in odjezdite proti sončnemu zahodu …

Leto

2015

Avtor

Gaëtan Beaujannot

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Pretzel Games

Število igralcev

2 – 10

Čas igranja

30 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Take That, Uporaba akcijskih točk

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Flick ’em Up!”

Dice Tower

Video Thumbnail

Flick ’em Up Review – with Tom Vasel


Shut Up & Sit Down

Board Game Brawl

Video Thumbnail

Flick ’em Up! review – Board Game Brawl


Game Boy Geek

Video Thumbnail

Flick ’em Up Review – with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00