Fuji Flush

V Fuji Flush se želiš znebiti vseh kart iz roke, pri tem pa moraš ves čas sklepati zavezništva z drugimi igralci za mizo, da premagaš tistega, ki je trenutno najmočnejši.

3 - 8

Število igralcev

15 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

14,90 

Na zalogi

Fuji Flush je igra s kartami, ki je sestavljena iz številk od 2 do 20, s tem, da so višje številke redkejše. Vsak igralec začne igro s 6 kartami v roki, igra pa poteka v smeri urinega kazalca. Cilj igre je znebiti se vseh kart iz roke.

Na potezi lahko odigraš le eno kartico in jo položiš predse. Če je višja kot katerakoli druga karta, ki so jo odložil soigralci pred tabo, ostane tvoja na mizi, igralci pred tabo pa vržejo svoje stran in v roko povlečejo novo. S tem jim preprečiš, da bi stopili korak bližje k cilju, saj število kart v njihovih rokah ostane enako kot pred njihovo potezo. Če ti uspe preživeti cel krog, ne da bi kdo presegel tvojo številko, si se uspel znebiti ene izmed kartic v svoji roki. Toda, pozor – igralci se lahko združijo proti tebi in igrajo zaporedoma karte z isto vrednostjo. Odvrgel si številko 20 in nihče te ne more premagati samostojno. Toda trije igralci se odločijo, da bodo vsi zapored odigrali sedmice. Njihova skupna vrednost je zdaj 21, zato so te premagali. Takrat se z mize se pospravijo vse odigrane karte, naslednji igralec pa začne nov krog.

Odlična hitra in preprosta igra sklepanja zavezništev, ki se odigra v nekaj minutah. Najbolje deluje pri igranju z večjimi družbami (5 do 8 igralcev), saj so takrat krogi večji in omogočajo več nepredvidenih zapletov, poleg tega pa je težje pripeljati kartico naokrog. Priporočamo kot odlično igro za ogrevanje pred daljšimi igrami ali kot potovalno igro za večje skupine.

Leto

2016

Avtor

Friedemann Friese

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Založnik

Stronghold Games

Število igralcev

3 – 8

Starost

7 +

Čas igranja

15 min

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Take That, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Fuji Flush Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00