Gaia Project

Gaia Project je kompleksnejša, strateška družabna igra, v kateri igralci spreminjate gole planete v takšne, ki so primerni za življenje.

1 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

94,90 

Na zalogi

Gaia Project je kompleksnejša, strateška družabna igra, v kateri igralci spreminjate gole planete v takšne, ki so primerni za življenje. V galaksiji živi štirinajst različnih fakcij, vsaka od njih ima svoje posebne sposobnosti. Pri razvoju se selijo iz domačega planeta na sosednje in tako počasi oživljajo vedno večji del galaksije. Planeti so sedmih vrst in ponujajo različne življenske pogoje in dobrine. Nekateri so skupni vsem igralcem, nekateri specifični za posamezno raso, nekatere pa morate najprej spremeniti v Gaio, da postanejo primerni za osvajanje s strani vseh igralcev. Igralci razvijate svoje rase na področju šestih sposobnosti: sposobnost oživljanja planetov, navigacija, umetna inteligenca, ekonomija, gaiaforminga in sposobnosti raziskovanja. Tako postajajo vaše tehnologije in posebni bonusi vedno močnejši. Igralna plošča je modularna, tako da jo lahko vsakič znova postavite po lastnih željah. Igranje za dva igralca poteka na nekoliko manjši plošči.

Gaia Project je naslednica priljubljene igre Terra Mystica, ki velja za eno večjih namiznih strateških poslastic. Obe igri zaznamuje kompleksen, kombinatoren način igranja z veliko miselno angažiranostjo. Odigra se v približno 2 urah, odvisno od števila igralcev.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Helge Ostertag

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Grajenje mreže/poti, Postavljanje delavcev, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Gaia Project Review – with Tom Vasel

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gaia Project”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku