A Game of Thrones: Catan – Brotherhood of the Watch

Dolgo pričakovana združitev – Naseljenci v preobleki Igre prestolov! S prijatelji se potegujete za naziv novega vrhovnega poveljnika Nočne straže, za to pa morate čimbolje izkoristiti zemljo južno od Zidu in se ubraniti pred napadi Divježev.

3 - 4

Število igralcev

75 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

79,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

A Brotherhood of the Watch je samostojna igra. Za igranje ne potrebujete osnovne različice igre Catan.

V Bratovščini Straže se išče novi vrhovni poveljnik in v ta namen so se štirje veliki liki zbrali, da svoje može popeljejo do varnosti in stabilnosti, ki utrdbi Castle Black tudi pripada. V ta namen skušate čimbolj izkoristiti zemljo, ki se nahaja južno od Zidu, obenem pa tam postavljati postojanke, v katere pošljete svoje može, da varujejo celotno kraljestvo. Za to si prislužite točke časti in prvi igralec, ki jih zbere 10, zmaga. Ob pričetku igranja si izberete enega izmed likov: Jeor Mormont, Samwell Tarly, Bowen Marsh in Othell Yarwyck. Vsak od njih vam prinaša posebno sposobnost, ki jo lahko izkoristite dvakrat med igro. Med igranjem lahko svojega heroja zamenjate za enega izmed 11 preostalih, ki pa so nekoliko šibkejši. Na ta način oblikujete taktiko, s katero prispevate k razvoju Bratovščine bolj kot drugi igralci. Toda med igro morate biti ves čas na preži. Če Zid ni dovolj varovan, bodo ob prihodu Divježev vaše zemlje opustošene in ostali boste brez nujno potrebnih surovin. Igralec, ki bo ob koncu igre najuspešnejši pri izkoriščanju zemlje in pri obrambi, bo razglašen za novega vrhovnega poveljnika.

Odlična nadgradnja za ljubitelje zgodbe o Igri prestolov in igre Naseljenci (tebe gledamo, Pižama), ki se je boste naučili zlahka, saj so pravila skoraj povsem identična tistim iz osnovne različice, le nekaj tematskih nadgradenj (izbira čuvajev in heroja, ter napadi Divježev) bo novih.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Benjamin Teuber, Klaus Teuber

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

75 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Grajenje mreže/poti, Metanje kock, Modularna plošča, Trgovanje, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

A Game of Thrones: Catan Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku