Geistesblitz 2.0

Geistesblitz 2.0 je igra hitrih refleksov, saj morate pred drugimi igralci pograbiti pravi predmet na mizi glede na kartico, ki se odpre pred vami. V nadgradnji osnovne igre je dodanih pet novih predmetov in dve novi pravili. Igri lahko tudi pomešate med seboj.

2 - 8

Število igralcev

20 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

12,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Geistesblitz 2.0 je igra, v kateri se vam bo ob koncu vrtelo od barv in oblik! Mali duhec je slikal predmete v svoji hiši, toda, ker je barvno slep, mu jih morate pomagati zbrati. Na mizi je pet figuric – rdeča brisača, siva kad, bel duhec, zelena žaba in modra ščetka. Igralec, ki je na potezi, obrne kartico, na kateri sta vedno narisana dva predmeta, toda ne nujno v pravih barvah. Če je kateri od narisanih predmetov točno tak kot na kartici (npr. modra ščetka), morate čimprej figurico pograbiti z rokami. Če pa na sliki noben od dveh predmetov ni v pravi barvni kombinaciji, morate pograbiti tistega, ki manjka. Na sliki sta siva ščetka in rdeč duh. Pograbiti morate zeleno žabo, saj je to edini predmet, katerega lastnosti na sliki niso zastopane.

V drugi izdaji igre je dodanih še nekaj malih pravil, ki jih lahko po želji dodate. Če je predmet na sliki v kombinaciji z žabo, predmeta ne smete pograbiti, temveč morate zaklicati njegovo ime. Če je predmet na sliki v pravi barvi, morate zaklicati njegovo ime v tujem jeziku. Če se na kartici pojavi brisača, morate pograbiti predmet v barvi brisače na kartici. Kartice in figurice lahko pomešate s tistimi iz prve izdaje in tako ustvarite mega igro refleksov, v kateri je vaša koncentracija na odlični preizkušnji!

Založnik

Leto

2012

Avtor

Jacques Zeimet

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Prepoznavanje vzorcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Ghost Blitz 2 Review - with Tom Vasel

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Geistesblitz 2.0”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku