Genesys RPG: Core Rulebook

Genesys je sistem igranja vlog, ki ga lahko umestite v kakršnokoli tematsko okolje. Core priročnik vam predstavi način igranja, ki poteka s pomočjo 6 posebnih kock, obenem pa so dodani predlogi za 5 širokih tematskih slogov, ki služijo kot podlaga za ustvarjanje vaše kampanje.

38,50 

Na zalogi

Šifra: GECORRUL Kategorija: Oznaki: ,

Genesys Core je osrednji vodič po svetu igre igranja vlog Genesys.

Njena posebnost je, da jo lahko umestite v kakršenkoli tematski svet želite, rezultate premikov in dejanj, pa ugotovite s pomočjo meta 6 posebnih kock. Te pokažejo, kako uspešno je bilo vaše dejanje in kakšen je bil odziv okolice. Rezultat izračunate na podlagi 6 različnih simbolov (success, advantage, failure, threat, despair, triumph) v 6 kategorijah: boost, ability, proficiency, setback, difficulty, challenge. Na ta način kocke pomagajo razvijati zgodbo, saj ne dobite le preprostega odgovora, ali je bil igralec uspešen ali ne, temveč tudi namige za nove akcije. V Core Setu so predstavljeni tudi vnaprej pripravljeni liki, prostori in vse ostalo potrebno za pripravo kampanje, v petih širokih tematskih sklopih: fantazijski svet, steampunk, nenavadna vojna (paralelne zgodovinske premice), sodobni čas (vse od detektivk, vohunskih dram, zgodb v bolnišnici, itd.) in znanstvena fantastika. S tem zares lahko ustvarite povsem unikatno dogodivščino, na katero peljete svoje prijatelje.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi protikoronskih ukrepov je fizična trgovina zaprta. Možni so samo osebni prevzemi za spletna naročila.