Geomag Magicube Castles & Homes

Sestavi svoj grad s pomočjo posebnih magnetnih kock, nato pa ga lahko še okrasiš s priloženimi magnetnimi nalepkami, tako da se na terasi pojavi zmaj, ob vznožju zraste drevo, na vrh stolpa pa se povzpne pogumni vitez. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

46,90 

Na zalogi

Šifra: GM144 Kategorija: Oznaki: ,

V kompletu najdete 16 magnetnih kock, ki jih sestavite v poljubne oblike, ali pa jih zgradite v veličasten grad, pravo utrdbo! Ko ste zadovoljni z obliko stavbe, jo okrasite z različnimi detajli. Izbirate lahko med 62 magnetnimi nalepkami, ki predstavljajo zmaje, viteze, drevesa, stolpiče, dvižna vrata in podobno. Komplet je primeren za otroke, starejše od 3 let.

Castles & Homes vsebuje:

  • 16 magnetnih kock
  • 62 magnetnih nalepk

Geomag Magicube so magnetne sestavljanke za malčke (do 5 let). Vsebujejo magnetne kocke različnih tematik, ki jih otroci lahko povežejo na različne načine. Na ta način se prepustijo domišljiji in vidijo, kako je, če ima astronavt glavo slona in noge tenisača. Za razliko od klasičnih lesenih kock, magnetne omogočajo bolj domiselno sestavljanje, saj lahko različni deli sličic obstanejo v zraku, pritrjeni na osrednji del konstrukcije. Malčki med igrivim, kreativnim ustvarjanjem krepijo tudi ročne spretnosti.

Proizvajalec

Geomagworld

Priporočena starost

3 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00