Hey, That’s My Fish!

Hey, That’s my Fish je prikupna družinska igra, v kateri s pingvini zbiramo ribe, ki se nahajajo pod ledenimi ploščami. Pingvini led s plavutkami stopijo in tako pridejo do rib, toda zato imajo vedno manj prostora za premikanje.

2 - 4

Število igralcev

20 min

Čas igranja

Angleška

Pravila

14,90 

Na zalogi

Hey, That’s my Fish je igra, v kateri želimo nahraniti pingvine z ribami. Ribe so shranjene v ledenih ploskvah, na katere mora pingvin najprej skočiti, šele nato pa ribe lahko tudi poje. Vsak igralec prejme od dva do štiri super simpatične figurice pingvinov, odvisno od števila igralcev. Ob začetku igre jih položi poljubno na ploščo v velikosti 8×8 ledenih ploščic, ki jih ob začetku vsake igre postavite naključno. Nekatere ledene plošče hranijo eno ribo, druge dve, ostale pa tri. Pingvini se lahko premikajo poljubno število polj, toda le v ravnih linijah. Ko se premikate po ploščah, za sabo vedno pustite luknjo, ki je ni več moč prečkati. Na ta način tekom igre nekateri pingvini postanejo odrezani na majhnih otokih in za njih je igra končana. Zmagovalec je igralec, ki se najbolj spretno izmika zankam nasprotnikov in uspe odrezati največji del otoka, kjer se nato lahko nasiti do obisti.

Odlična kratka “kdo bo koga” igra, ki je zaradi simpatične tematike in preprostih pravil dobila naziv šah za otroke. Vendar se mi s tem ne strinjamo, ker smo odrasli in jo pogosto igramo!

Založnik

Leto

2003

Avtor

Günter Cornett

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Modularna plošča, Potovanje po zemljevidu

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku